Örülnél neki, ha holnap reggel felébredve minden modern cucc eltűnne és az 1980 as élet színvonala fogadna?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 06:29
1/20 anonim válasza:
Nem! Meg is őrülnék, hogy a felépített vállalkozásom a semmibe lett és kezdhetem elölről az egészet!
Bár ha a hülye emberek eltűnnének, azt nem bánnám!
2/20 anonim válasza:
Én örülnék neki, előnyös lenne számomra
3/20 anonim válasza:
Nem, mert akkor munkám se lenne.
Az ilyen parasztromantika csak azoknak tetszik, akik nem éltek az általuk vágyott korban.
4/20 anonim válasza:
Nem ,én köszönöm örülök a modern kor találmányainak tabletnek okos telefonak stb .
5/20 anonim válasza:
Nem, asszem megállna az élet a munkahelyemen :D
6/20 anonim válasza:
Valóra válna az álmom. Mindig is szerettem volna egy kicsit régebben fiatal lenni.
7/20 anonim válasza:
Nem. Kétségbeesnék, hogy hiába tanultam ennyit, mert minden munkaeszközöm eltűnne, sőt, maga a szakmám sem létezne a mai formájában.
8/20 anonim válasza:
Ellógnék LA-be élőben GTA-zni :)
9/20 anonim válasza:
Fantasztikus lenne, ha reggel pottyantós wc fogadna. Ez minden vágyam:D
10/20 anonim válasza:
Igen, mert nem lenne ennyi okostelefon és az emberek egymásra figyelnének.A személyes kapcsolatok erősebbek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!