Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden reggel, amikor fölkelsz...

Minden reggel, amikor fölkelsz, keresd meg magadban azt a gondolatot vagy érzést, amiért érdemes élni! Te ma miért vagy kiért keltél fel? Miért fontos neked ez?

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem kelek fel a főnököm meglehetősen morci lett volna rám. Továbbá a munkám az egyetlen dolog az életben ami sikerélményt ad.
2015. szept. 23. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért keltem fel,mert suliba kellett menni.

Ez azért fontos,hogy legyek valaki .

2015. szept. 23. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
hogy bemenjek iskolaba, hogy tanuljak es sikeruljon az erettsegim.. aztan felvegyenek az egyetemre!
2015. szept. 23. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindig van olyan feladat az egyik nap, amit csak másnap, vagy később tudok elvégezni, így van motivációm: maga a feladat, hogy kész legyen. Semmi másért nem kelek fel, csak ezért: nincs senkim, akiért kellene güriznem, csak magam.
2015. szept. 23. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Azért keltem fel,mert suliba kellett menni.

Ez azért fontos,hogy legyek valaki ."

Óóóó a kis naiv. El kell, hogy keserítselek, hiába tanulsz, akkor is csak egy senki maradsz sajnos. Tök mindegy milyen diplomád van, milyen titulus van a neved előtt, ha nem vagy kigyúrt, extrovertált, nagypofájú bunkó, vagy éppen nem keresel milliókat, akkor a magyar társadalomban lótrágyát nem érsz.

2015. szept. 23. 23:04
 6/8 anonim ***** válasza:
ez mekkora fsag.. :) hat ha ilyen velemennyel vagy.. akkor biztos te is ilyen vagy nem? magadnak tanulsz.. igy sem ugy sem keresed hulyere magad becsuletes uton.
2015. szept. 23. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"hat ha ilyen velemennyel vagy.. akkor biztos te is ilyen vagy nem?"

Én eddig végigtanultam az életem. Semmit nem ért. Van állásom, magyar viszonylatban jól fizet, de ettől még egy senki vagyok.

"magadnak tanulsz.. "

Ez akkora pedagógus közhely, hogy az hihetetlen. Ja magadnak tanulsz csak éppen a megszerzett tudás 95 százaléka értéktelen.

"igy sem ugy sem keresed hulyere magad becsuletes uton."

Ez bizony igaz, akinek van egy kis esze, meg nem olyan idióta becsületes mint én, az átáll a sötét oldalra. Ha becsületes vagy, azt a kutya nem fogja soha értékelni. Ahogy a tudásodat sem.

2015. szept. 23. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ma azért keltem fel,hogy befejezzem a tegnap elkezdett versemet(meg is történt!),hogy ezt-azt megtegyek az interneten(ez folyamatban van)és hogy továbbolvassam a balti államokról szóló könyvem(ezt is már elkezdtem!).Melózni is fogok,de azért nem keltem föl,azaz az nem cél,azt csak kénytelenségből csinálom.
2017. szept. 12. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!