Minden reggel, amikor fölkelsz, keresd meg magadban azt a gondolatot vagy érzést, amiért érdemes élni! Te ma miért vagy kiért keltél fel? Miért fontos neked ez?
Azért keltem fel,mert suliba kellett menni.
Ez azért fontos,hogy legyek valaki .
"Azért keltem fel,mert suliba kellett menni.
Ez azért fontos,hogy legyek valaki ."
Óóóó a kis naiv. El kell, hogy keserítselek, hiába tanulsz, akkor is csak egy senki maradsz sajnos. Tök mindegy milyen diplomád van, milyen titulus van a neved előtt, ha nem vagy kigyúrt, extrovertált, nagypofájú bunkó, vagy éppen nem keresel milliókat, akkor a magyar társadalomban lótrágyát nem érsz.
"hat ha ilyen velemennyel vagy.. akkor biztos te is ilyen vagy nem?"
Én eddig végigtanultam az életem. Semmit nem ért. Van állásom, magyar viszonylatban jól fizet, de ettől még egy senki vagyok.
"magadnak tanulsz.. "
Ez akkora pedagógus közhely, hogy az hihetetlen. Ja magadnak tanulsz csak éppen a megszerzett tudás 95 százaléka értéktelen.
"igy sem ugy sem keresed hulyere magad becsuletes uton."
Ez bizony igaz, akinek van egy kis esze, meg nem olyan idióta becsületes mint én, az átáll a sötét oldalra. Ha becsületes vagy, azt a kutya nem fogja soha értékelni. Ahogy a tudásodat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!