Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (bőv. Lent)

Mit tegyek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Szeptember végén hiányoztam két hetet az iskolából, mert beteg voltam. Nem értettem a matekot, és nem is tudta senki elmagyarázni nekem, és írtam ezért egy hármas felmérőt. Anya nagyon rosszul reagált, ordítozott velem,hogy hogy lehetek ekkora bolond f__z. (eddig ötösöm volt matekból mindig)

Ma írtam a dogát, szerintem jól sikerült de elk_rtam egy feladatot, és így lehet hogy négyes lesz, és így nem hiszem hogy meglenne az ötös félévkor, és azért is kapnék rendesen az biztos. (még egy dogát írunk, meg talán egy-két ellenőrzőt, és ha négyes lesz esélyem sincs megkapni az ötöst...)

Egész nap ez jár a fejemben és ha már csak rá gondolok görcsbe rándul a gyomrom:(

2015. okt. 26. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az anyukád eléggé rosszul áll hozzá, már bocs :/

Azt elhiszem, hogy csalódott, meg nagyok az elvárásai, de így beszélni a saját gyerekével.. Elég szomorú. Szerintem ne foglalkozz azzal, amit mond. Tedd meg a tőled telhetőt és magadnak tanulj, ne az anyukádnak.

2015. okt. 26. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Matekozz. Oldd a feladatokat szép sorjában, utána ellenőrizd a megoldásokat. Ha valami nem megy, odamész a tanárhoz órán/órán kívül és megkérdezed. Még örülni is fog.
2015. okt. 26. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem anyám örülne, ha földrajzból meglenne a hármas(tudom, hogy matekról volt szó)
2015. okt. 26. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!