Mit tegyek, ha depressziós vagyok, mert fél éve a Star Wars 7 et várom, és elkelt az IMAX be az összes jegy?
Figyelt kérdés
És én csak IMAX ben szeretném megnézni! :-(2015. okt. 25. 20:32
11/21 opened paradise válasza:
Ez csak elővétel ugye?
12/21 A kérdező kommentje:
Már nem lehet lefoglalni, és venni sem mert mind elkelt a Bp. i IMAX terembe. M.o. egyetlen IMAX terme.
2015. okt. 25. 21:28
13/21 anonim válasza:
Ennyit hisztizni ezen.
Mintha egy hét múlva nem ugyanazt a filmet látnád, vagy 2 hét múlva mikor már üres a terem.
14/21 anonim válasza:
Depressziós vagy? Szerintem ez nem csak az...Te beteg vagy ember!!!Fordulj pszichológushoz,bár szerintem ide már agysebész fog kelleni.
Álgyon meg az ég!Sajnálom anyádat.
15/21 anonim válasza:
Más a bánkódás, és más az, ha depressziónak nevezed. 1. voltam. :)
17/21 A kérdező kommentje:
16: Nem, egész Dec foglalt. 14: Menj dolgozni irigy szalagmunkás. Bár csak téged agybetegezne le valaki amikor mélyponton vagy. Most mind1 mi miatt, itt egyre kevesebben empatikusak.
2015. okt. 26. 08:09
18/21 anonim válasza:
Sokan árulják a jegyüket, így drágábbanugyan, de megnézheted IMAX-ben. Vagy majd megnézed később. Ha sokáig van érdeklődés, akkor sokáig fogják vetíteni is.
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, még van remény! Ha valakinek van eladó jegye, várom privátban! :D
2015. okt. 26. 12:29
20/21 anonim válasza:
Amúgy engem is tökre megvisel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!