Mást is néztek már le, mert gyakori kérdéseket komolyan vette?
Barátaim, családom lenéz, mert gyakori kérdéseket nézek és válaszolgatok a kérdésekre.
Persze, amikor őket kérdezem egy témában, vagy nem érdekli őket, vagy nem tudnak emberi hangon válaszolni.
Mással is előfordult már?
Igen, példul
M.Odett,rátok
gondolok.
Ők leznének engem, csak mert komolyan veszem az oldal normális kérdéseit, a kamukat és provokatívakat meg viccesen kezelem.
De hát sokan, sokfélék vagyunk.
Én komolyan veszem a munkám, ők nem, pedig szomorú, hova trollkollik az ilyesmi, én sajnálom őket őszintén, hogy mit tesznek valójában saját maguk, saját magukkal, úgy, hogy észre se veszik.
(A látszatról külön értekezést lelhetne írni. Sokszor sajnos megtévednek egyesek a látszattól. A felszín alatti: az egy sokkal intenzívebb tényező, általában.
Persze egy róka is gyakorta él a látszattal, (ön)megtévesztéssel, de az még mindig majdnem csak látszat; igaz, sokaknak még az se tűnik fel, sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!