Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most komolyan ez miatt kapok...

Most komolyan ez miatt kapok sértő "kérdéseket"?

Figyelt kérdés

Askra kiraktam egy képet a lábamrol amin éppen a fehér cipőm koszos volt egy kicsit,mivel otthonra hordom nem fogom egy kép kedvéért lesikálni mert annyira nem vészes.és most egy csomo olyan "kérdést" kapok hogy szánalmas vagyok amiért nem töröltem le a cipőmet!

Most komolyan,hol élunk? ezért "leszidni" egy embert?szerintem szánalmasak,és most a képemet kuldozgetik hogy koszos a képen a cipőm!ha valaki tudja kivagyok kérem ne linkelje be az ask.fm-em hanem inkább privibe irjon!koszonom

2015. ápr. 4. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Komolyan.
2015. ápr. 4. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Elküldenéd privibe a képet?
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Most komolyan hol élünk? Ezért kiírni egy kérdést?!

Sz@rd mán le! ;)

4/9 anonim ***** válasza:
Milyen unatkozó marha szól le egy cipőt, csak mert nem teljesen tiszta?? Ne foglalkozz velük! :D Idióta bagázs.
2015. ápr. 4. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
A mikulas meg ne tudja :D
2015. ápr. 4. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Melyik hülye nem törli, pucolja ki és pasztázza minden egyes nap a cipőjét?
2015. ápr. 4. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:

minek raksz ki ilyen képet idióta?

gondolom a lábad magamutogatás volt a cél,aztán jól beégtél.

megérdemled.

utálom a magamutogató és az életük szinte minden részletét neten megosztó embereket.

2015. ápr. 4. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
A kicsike szexizni akart, de ráfázott, mert a fiúk nem onanizálni kezdtek a kép láttán, hanem kicsúfolták a retkes cipője miatt :D Azért ha a fenekedről raksz ki képet, majd figyelj oda, hogy tiszta bugyi legyen rajtad :D :D
2015. ápr. 5. 02:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Olyan s.eggfejek vagytok! Az csak egy cipő. A normál embert nem zavarja. Mert miért??
2015. ápr. 5. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!