"Emberek! Mégis mitől lesz nektek jobb, ha jelentetek 1 kérdést itt a gyik-en? De most komolyan miért jelentitek a kérdéseket? Ez nektek ilyen hobbi? Nem tudtok ellapozni mellette jelentés nélkül?
Ne jelentsetek a kerdest, NORMALIS VALASZT.KEREK!!!
Mar kiirtam ezt a kerdest egyszer de toroltek!
Irjatok mar le hogy ebben a normalis kerdesben MI-A-HIBA????
MEGSERTEM AZ EMBEREKET AZZAL H FELTESZEK 1 KERDEST?????
MI A HIBA EBBEN??? MI?
Most erre a kérdésre milyen választ vársz?? Mert ez nem más mint
- Ebből a kérdésből nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdező
- Ez a kérdés provokatív vagy trágár
- Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt
3 pontban is sérted a gyakori szabályzatát.. Na ezért törlik a kérdésedet..
" még soha nem jelentettem semmit évek alatt. nem az én dolgom hogy eldöntsem hogy másokat mi sért és mi nem. ha meg valami engem sért megoldom"
Ezt 1 masik kerdesnel olvastam van meg ilyen logikusan gondolkodo ember???
1. Kiderul h mit szeretnek megtudni!!!!
2. Konkretan nem tragar!!!!!
3. Gyanus, de azt a kerdest toroltek!!!!!!!!!
Azt akarom megtudni h MIERT JELENTITEK A KERDEST
Azert mert nagy betuvel irok NEM SERTEK MEG SENKIT
Mit nem értesz azon hogy valami sért valakit? Sértő, uszító dolgoknak nincs helye közösségekben. Káros,és bántó. Miért NE kelljen törölni?
(a többi okot se érted.elmagyarázom szívesen)
Torold csak a kerdest komolyan......
Neked kene elmagyarazni de mostmar elegem van Megsertem a szabalyzatot JO LESZ ORULJETEK!!!! Mennyetek a franca
CSAK ELOTTE JELENTSD A KERDEST!!!!!!!!!!!
Látom a gyógyszer már elgurult.:) De mi a konkrét kérdés? Hogy nekem/nekünk miért jó, ha törölnek egy kérdést?
Megpróbálok válaszolni, bár fogalmazhatnál célramutatóbban. Szóval ha moderátori alapelveket sértesz (gondolom, tudod mi az. Ott a piros pontocska alatt az összes.) akkor törölhetik a kérdésedet. Ezek pedig azért kellenek, hogy normális mederben tudják tartani a beszélgetéseket. Valószínüleg a az etikettel vannak gondjaid, nem tudod, mit illik és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!