"Emberek! Mégis mitől lesz nektek jobb, ha jelentetek 1 kérdést itt a gyik-en? De most komolyan miért jelentitek a kérdéseket? Ez nektek ilyen hobbi? Nem tudtok ellapozni mellette jelentés nélkül?
Ne jelentsetek a kerdest, NORMALIS VALASZT.KEREK!!!
Mar kiirtam ezt a kerdest egyszer de toroltek!
Irjatok mar le hogy ebben a normalis kerdesben MI-A-HIBA????
MEGSERTEM AZ EMBEREKET AZZAL H FELTESZEK 1 KERDEST?????
MI A HIBA EBBEN??? MI?
"Neked fogalmad sincs arrol mit akarok kifejezni
A nagybetukkel!!! Ez nem kiabalas hanem csk kiemelek 1 szovegreszt!!
Vilagos??"
Akkor azt hiszem itt van a kutya elásva. Nem én nem tudom, mit akarsz kifejezni a nagybetűkkel, te nem tudod, mit jelentenek a nagybetűk. A gépelt szöveg jeleinek jelentését, értelmezését kell átnézned. Ha valamit nagybetűvel írsz, (ráadásul minden mellé három felkiáltójel, vagy három kérdőjel) több mint szövegkiemelés. A csupa nagybetű a hangnem megemelését ill. kiabálást jelent. Olvasd át a szabályokat, könnyebben fogsz tájékozódni ebben a világban.
Nem erdekel hogy mi a francot ír a szabalyzat azt írok NAGY BETUVEL AMIT AKAROK ES AZT GONDOLOK A NAGYBETUKROL AMIT AKAROK!!!
Nekem meg ne gyere az ilyen valaszaiddal szerintem a nagybetu ezert nagybetu, a te velemenyedre komolyan nem vagyok kivancsi -_-"
Nem, nem tudok. Ha látom, hogy valaki csak vitatkozni akar, szándékosan sértegetőzik, rossz kategóriába ír a több válasz reményében, ha valaki valamilyen rasszt, vallást, vagy testalkatot, esetleg nemi identitást sért, azt jelentem, mert nem közösségi oldalra való. Ennyi.
Te meg most itt egyrészt kiabálsz, gyanús, hogy már megkérdezted ezt a kérdést, ráadásul rohadt unszimpatikus a stílusod, szóval ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!