Miért beszélnek többes számban a gyerekükről az anyukák?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=t%F6bbes&kat..
Szemezgess. Az én ismeretségi körömben amúgy nem jellemző.
Ezek igen primitív emberek, akik képtelenek felfogni, hogy a gyerek meg ök KÉT személy. Ezekböl lesz utána az a szülö, aki még harminc évesen is mindenbe beleszól a gyerek életébenés ezzel tönkreteszi öt.
Mellesleg még gondolkodni sem tudnak, mert különben nem mondanának olyanokat, hogy "bekakilTUNK", stb.
Annyit hallottam már, hogy néha azon kapom magam, hogy én is használom.
De amikor azt mondom, hogy "délelőtt 2 órát aludtunk, délután semmit, sokszor szop(iz)tunk és nem sikerült tojnunk", az színtiszta igaz.
Amikor alszik én is alszom, mert máskor nem megy.
Amikor szopcsizik én is sz.pok, mert rohadtul fáj ahogy az 1 szem fogával harap.
Neki székrekedése van, én meg "besültem", mert egész nap rajtam lógott.
;)
Tehát inkább humor, amikor ezzel jövök. És nem mindenkinek, csak otthon használom időnkénr, ahol van olyan, aki vevő rá.
De nem egyszerre születtünk, és remélhetőleg nem akkor lesz már csak 2 fogam, amikor neki a 2. kinő... így olyat majd nem mondok.
óóóóhhh, ezt felvetettem pár éve én is, nagyon le lettem húzva :D :D
sőt, volt, hogy anyukának is megjegyeztem, mert nem tudtam, hogy ilyen, de ő csak közöltem hogy jajjj ő is így mondja...:D de röhögött. Még jó, hogy nem egy vérszomjasnak mondtam.szerintem át is veszik egymástól a hülye szokásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!