Bevásárlás közben ilyeneket csinálok. Ez gáz? Okoskodás vagy jótett? Mert utóbbinak szánom.
Pl. csemegepultban kikért szalámit leteszik a kekszek közé, vagy egy hűtőbe/fagyasztóba, akkor általában szólok egy dolgozónak.
Ma a mosdóban egy nőnek szóltam, aki a kislányát kísérte pisilni, hogy ne üljön ám rá, mert előttem lévő lepisilte és nem takarította le.
Vagy látom, hogy nincs kosár, és akkor többet viszek a kasszától, másoknak is.
Én nem tartanám annak. Én is tettem hasonlót. Egész biztosan lesz aki okoskodásnak tartják de hát ez van.
Ha nekem szólna valaki, hogy nem tiszta a wc vagy adna kosarat stb megköszönném és hálás lennék.
szerintem jól csinálod.
mondjuk én sosem ülök rá a nyilvános vécére, azt hittem, mások sem szoktak.
Köszönöm mindenkinek.
Én se ülök rá. Bementem egy nő után, aki szintén nem, és az ülőkére sikerült céloznia (talán frissen borotvált volt neki...). Fel is hajtottam. Az az 5-6 éves kislány meg fel se éri, nyilván rácsücsült volna, miután lehajtja, ezért szóltam anyukájának. Bár velem azért anya is bejött volna ennyi idősen megnézni, mi van bent. Jóó, önállóság kell, ez a része szimpi, csak nem ilyen helyen, ahova akármilyen hülye bemehet és...akkor adnék neki olyan papírt vagy nejlont, amit rá lehet illeszteni pont ülőkére, és gyakorolja rátenni. Najjóóó, nem futok át ennyire más témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!