Csak szerintem hülyeség a tanulmányi eredménye alapján megállapítani valakiről hogy buta?
Elsősorban igazad van, nem a tanulmányi eredmények számítanak.
Én mindig is rossz voltam kémiából, matekból, ettől még nem vagyok buta. Nyilván abból leszel jobb, amihez értesz, nálad úgy tűnik ez az angol, sport, valószínűleg majd ilyen téren fogsz továbbtanulni, ha ezek érdekelnek.
Az általános, középiskola csak egy alapműveltséget ad, és betekintést nyújt mindenbe, hogy ezután választhass, mivel akarsz majd foglalkozni.
Viszont azt azért hozzá kell tennem, hogy ha valaki igazán okos, intelligens, az tudja, hogy ez az élet rendje, akár vonz a tanulás akár nem, most ebben kell a lehető legjobban teljesítened, hogy később legyen lehetőséged azzal foglalkozni, ami igazán érdekel.
Én is utáltam a legtöbb tantárgyat, töri, matek, fizika, kémia nagyon nehéz volt, franca kívántam, nem érdekelt, de kiküzdöttem,mert jó jegyek nélkül sosem tanulhattam volna tovább idegen nyelv és inrodalom területen, amit szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!