Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem hülyeség a...

Csak szerintem hülyeség a tanulmányi eredménye alapján megállapítani valakiről hogy buta?

Figyelt kérdés
véleményem szerint az iskolában 90%ban olyat tanul az ember amire nem lesz szüksége egész életében és olyat nem igazán amire majd igazán szüksége lesz, emiatt szinte egyáltalán nem vonz a tanulás, úgyhogy nincsenek túl jó jegyeim. Például apám az előbb is elkezd balhézni hogy vizuális kultúrából van 1 egyesem, meg ebből is van meg abból is, és hogy én egy buta s***fej vagyok. hát elnézést, de szerintem az egyik legprimitívebb dolog a másik embert a jegyei alapján minősíteni. szóval kíváncsi lennék mások véleményére is
2015. okt. 15. 18:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban igazad van, nem a tanulmányi eredmények számítanak.

Én mindig is rossz voltam kémiából, matekból, ettől még nem vagyok buta. Nyilván abból leszel jobb, amihez értesz, nálad úgy tűnik ez az angol, sport, valószínűleg majd ilyen téren fogsz továbbtanulni, ha ezek érdekelnek.

Az általános, középiskola csak egy alapműveltséget ad, és betekintést nyújt mindenbe, hogy ezután választhass, mivel akarsz majd foglalkozni.

Viszont azt azért hozzá kell tennem, hogy ha valaki igazán okos, intelligens, az tudja, hogy ez az élet rendje, akár vonz a tanulás akár nem, most ebben kell a lehető legjobban teljesítened, hogy később legyen lehetőséged azzal foglalkozni, ami igazán érdekel.

Én is utáltam a legtöbb tantárgyat, töri, matek, fizika, kémia nagyon nehéz volt, franca kívántam, nem érdekelt, de kiküzdöttem,mert jó jegyek nélkül sosem tanulhattam volna tovább idegen nyelv és inrodalom területen, amit szeretek

2015. okt. 16. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!