Ennyire buták az emberek a szókirakós játékhoz, hogy facebookon kunyerálják a 3. szót?
Figyelt kérdés
A Facebook tele van ezzel a pixwords képernyőmentéssel. Most ennek lényege lenne az, hogy megosztással kunyerálják ki mi a harmadik szó, vagy tényleg ennyire sötétek az emberek, hogy nem képesek kitalálni? Esetleg lusták gondolkodni?2015. aug. 11. 06:05
1/3 anonim válasza:
vannak amik elég nehezek. plusz nem hiszem, hogy veled nem szokott előfordulni, hogy túl sikerül bonyolítani a dolgokat. (ha nem szokott, akkor elmondom, hogy ez az a jelenség amikor annyira bonyolult dologra számítasz, hogy az egyszerű megoldásokon elsiklasz, mint pl egy derékszögű háromszögnél szinusz vagy koszinusztételt akarnál egyből alkalmazni.)
ezt inkább mondanám szétszórtságnak, mint butaságnak
2/3 anonim válasza:
Ez történik, ha egy facebook függő el kezd logikai játékokkal játszani:D Én amiket láttam elég egyszerű szavakat nem tudnak megválaszolni, de vannak tényleg nehezek, amikhez már kell némi extra fejlettségi szint:D
3/3 anonim válasza:
Ne is mondd, kérdező, akárhányszor végig görgetem a hírfolyamot, tuti lesz 3 ilyen benne. Kezd idegesíteni. Aztán a legjobb, amikor a posztja alá rak ki egy újabb képet róla, miután megírták a megfejtést. Volt olyan lány, aki erre használt fel egy adás-vételi oldalt (használt árukat raktak ki ide), és az ő posztjaival volt tele az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!