Miért gondolok mindig arra hogy mi lenne ha meghalna egy családtagom vagy barátom?
Minden nap elképzelem hogy meghal egy közeli hozzátartozóm, elképzelem hogy éreznék, mit tennék abban a helyzetben és előre vetítem mi történthetne velem ezek után, hogy állna ehhez a környezetem...
Miért van ez?
17/l
Nekem 2 éves koromban meghalt az apukám, és a nagyszüleim meg anyukám abba szocializáltak bele, hogy sohasem tudhatom mikor történik újra ilyen/majd meglátod mit kezdesz ha én nem leszek stb. Ami igaz is, de felnőtt fejjel úgy látom, túl sokat lengették be ezt a kártyát. Ez összeroncsolta az érzelmi biztonságot, és valóban pl folyamatosan rettegek, hogy pl ha egyszer férjem meghal, akkor mi lesz velem és a gyerekekkel..
Szóval lehet h neked is volt vmi érzelmi nagy hiány kisebb korodba, mégcsak ilyen tragédia se kell, egyszerűen csak kevesebb figyelem a szülők részéről, egy költözés ami megviselt mert elvesztetted a barátokat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!