Miért álmodok vele folyton? Miért gondolok rá akaratom ellenére is, hisz nem ismerem. Egy vad idegen
Figyelt kérdés
Van itt m.o-n egy híresség akit csak neve alapján tudtam,hogy 'létezik' eggyik nap megláttam a tv-ben, és azóta (3hónapja) mindennap álmodok vele valamit/vagy egy kis részletet!! Nemtudom miért van nem ismerem csak a tv-ből, de nagyon idegesít mert családom van!!! Nemtudom az álmaimat irányítani! Valamiért folyton vele álmodok....próbálom elfelejteni vagy nem gondolni arra ,hogy mi lehet ez, de nem megy!! Rohadttul nem érdekel az az ember... de akkor miért?! Volt már valakivel ilyen? Hogy kezelte? Vagy egy jele lenne,hogy megismerem? Vagy ő is velem álmodhat azért jelenik meg nekem??!
Volt már velem olyan,hogy egy vadidegennel álmodtam legalább 3x majd 2évre rá megismertem.
2015. jún. 9. 13:43
1/1 anonim válasza:
Én is voltam már így,az okát nem tudom.Te kiről álmodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!