Tudtok mondani olyan oldalt, ahol megtudnék hallgatni másokat és segíthetnék nekik? ( lelkisegely szerűségre gondolok)
Segíteni minden korban lehet másokon, maximum nem fogsz tudni túl sok okosságot tanácsolni, mivel ugye még fiatal vagy és nem túl tapasztalt. Mindenesetre a szándék nagyon szép :)
Akár itt is meghirdetheted magad, néhányan talán élnének a lehetőséggel.
Légy óvatos! Itt túl sok a troll -hadd ne mondjam, egy részüket kik küldik ide, nem kell messzire menni-, aki kamu kérdéseket tesz fel, kihasználja a segítségnyújtást!
(Már azon se csodálkoznék, ha a kérdező is az volna... de hát ezt ki tudja megmondani... Persze megelőlegezem a bizalmat a kérdezőnek, hogy őszinte és pozitív a szándéka.)
Hát nekem segíthetnél. Írj rám, ha van időd.
13/f
6-os voltam. Bár óvatosságra imntelek, de a középút a lényeg: én is sokat szoktam segíteni másoknak pl. ezen az oldalon, bár szeszélyes időközönként. (Ha gagyi a kérdés, van, h inkább -elgondolkodtató céllal- poénos választ írok csak.)
Az 5-ös beíróval is egyet értek, ő a dolog másit oldalát fejtette ki, nem akartam ismételni, csak hozzátenni, h óvatosnak lenni se árt.
Kiegészítem picit az 5-öst. Ezt írta a végén:
" Nézegesd gyakran az Emberek és a Párkapcsolatok kategóriákat, azokban fogsz találni főleg olyan kérdéseket, amelyek leki problémákkal, érzelmi konfliktusokkal kapcsolatosak. Üdv a Klubban! Sok sikert!"
Legalább ennyire javaslom nekedd itt továbbá a "családi kapcsolatok" témakört is. (A Párkapcsolatok meg, szerencsére, egy ideje külön vannak szedve tini-, ill. felnőtt párkapcsikra az oldalon.)
Kedves 13 éves, ha gondolod, rám írhatsz. Pedagógus vagyok, meg szoktam hallgatni gyermekek panaszait is, és vagy tudok vmiben segíteni, vagy nem, de van rá esély szinte mindig. Aztán ahogy időm engedi, olvaslak és válaszolok. Ha megfelel.
Mondanom se kell: NEM ismerkedem 16 év alattiakkal!
(16-17 éves határeset.)
Csak segítek a virtuális térben annak, aki a virtuális térben tud csakelérni engem, vagy én őt, és kiskorú még.
Pedovadászok, megkérem, ne fárasszanak. Segíteni vagyok itt. Bárkit privijeit ellenőrizhetik (felőlem), csak kérném, h ne hazudjon senki korosztályt, ha lelki problémája, vagy pl szexuális problémája okán tanácskérését hozzám fordul privátban bárki mint kiskorú. Magyarán elég sok elpocsékolt energia, amikor heteken át írok tanácsot, erre kiderül, hogy csak egy felnőtt volt, aki kiskorúnak vallja saját magát, és csak teszeli az embereket...
Tesztelje az olyan inkább korrekt módon, amivel nem árt a jószándékúaknak!
A nem korrekt módszerük által csak elriasztják a segítőket pl engem attól, hogy segíteni maradjon kedvünk másoknak.
A lényeg:
ne pocsékolja feleslegesen se az én, se más jószándékú emberek figyelmét, idejét senki. Csak aki tényleg annyi idős, amennyinek vallja magát (lehet körülbelüli is az életkor megjelölés), csak aki őszinte, jószándékú, és tényleg az a problémája, amit megoszt velem, csak az kérjen priviben tanácsot tőlem.
Bár elsősorban itt kint, a publikus részen írok segítséget.
Köszönöm a megértést.
Kedves kérdező, APROPÓ, KIMARADT a felsorolásból továbbá a köv kettő itteni témakör, az oldalon, ahol különösen sok a bizonytalan, és panaszos ember - ha nekik különösen szívesen szeretnél tehát segíteni olykor te is:
Egyéb / önismeret
Egészség / mentális panaszok
(Továbbá tehát a "családi kapcs", "tini- / felnőtt párkapacs", "emberek" részek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!