A szomszéd néni már idegesítő, ahogy idejár hozzánk. Megállítaná bezárt kapuajtó vagy képes lenne a kaput is kinyitni, hogy bejöjjön?
Akkor meg marad az, hogy "Elnézést, de nem érek rá, jöjjön vissza később. Az ablakot meg ne püfölje, mert anyám éjszakás volt és alszik."
Túl nagy problémát csinálsz belőle, tök egyszerűen meg lehet oldani :D Azt meg sz*rd le, hogy mit gondolnak emiatt rólad. Ha valaki azért parasztnak néz, mert nem engedtél be egy nem kívánatos vendéget, az meg is érdemli.
Rég jártam erre, most visszaolvastam.
A 62%-os rokonlélek, én ugyan szolid vagyok és valószínűleg nem játszanám meg ezeket (legalábbis első körben... megmondanám, hogy nem jöhet, aztán megfenyegetném s max. utána jönne a víz, de nem 2 fokban. eh, túl érző szívem van), de határozottan tudnak lenni hasonló gondolataim az ilyen esetekben. Szerintem egészen toleráns vagyok, amíg mások viszonylag normálisak, sok mindent meg is értek, de a totális pofátlanságtól kinyílik a bicska a kezemben.
Kérdező, de ne fogd a zenére meg ne engedd be, hogy abbahagyja, hanem határozottan beszélj vele. Ha úgy sem fogja fel, akkor pedig ennyi, te megtetted, amit tudtál, innentől ne engedd be, és igen, bezárt kapuajtó s sziklaszilárd NEM. Most komolyan. Jogod van a nyugalomhoz a saját otthonodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!