Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A szomszéd néni már idegesítő,...

A szomszéd néni már idegesítő, ahogy idejár hozzánk. Megállítaná bezárt kapuajtó vagy képes lenne a kaput is kinyitni, hogy bejöjjön?

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 20:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Akkor meg marad az, hogy "Elnézést, de nem érek rá, jöjjön vissza később. Az ablakot meg ne püfölje, mert anyám éjszakás volt és alszik."

Túl nagy problémát csinálsz belőle, tök egyszerűen meg lehet oldani :D Azt meg sz*rd le, hogy mit gondolnak emiatt rólad. Ha valaki azért parasztnak néz, mert nem engedtél be egy nem kívánatos vendéget, az meg is érdemli.

2015. okt. 10. 11:24
 32/38 anonim ***** válasza:
Tégy az ablakod elé egy madárijesztőt, és mikor elkezd kopogtatni a szomszéd néni kiabáld ki az ablakon, hogy "Hess, hess!!!"
2015. okt. 10. 11:28
 33/38 anonim ***** válasza:
Amúgy sajnálom, de erre a kérdésre nem lehet komoly választ adni. :D
2015. okt. 10. 11:28
 34/38 A kérdező kommentje:
Pont azért kopog itt, hogy anya ne hallja. Nem tudom, honnan veszi, hogy nem hallja. Most közöltem vele, hogy felébredt erre is ám....de hát úgyse esik le neki. Ha meg a zárt kapuajtón is átverekedi magát, lekiabálom, az már tuti. Van egy félelme, hogy képes lesz kinyitni kaput. De az már pofátlanság lenne...
2015. okt. 10. 11:30
 35/38 anonim ***** válasza:
Esetleg kiabáld ki, hogy "Dobby vagyok a házimanó, a gazdáim sajnos jelenleg nincsenek itthon."
2015. okt. 10. 11:30
 36/38 anonim ***** válasza:
Vannak azóta fejlemények? Még mindig kopogtat? :D
2015. okt. 14. 21:39
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Rég jártam erre, most visszaolvastam.

A 62%-os rokonlélek, én ugyan szolid vagyok és valószínűleg nem játszanám meg ezeket (legalábbis első körben... megmondanám, hogy nem jöhet, aztán megfenyegetném s max. utána jönne a víz, de nem 2 fokban. eh, túl érző szívem van), de határozottan tudnak lenni hasonló gondolataim az ilyen esetekben. Szerintem egészen toleráns vagyok, amíg mások viszonylag normálisak, sok mindent meg is értek, de a totális pofátlanságtól kinyílik a bicska a kezemben.

Kérdező, de ne fogd a zenére meg ne engedd be, hogy abbahagyja, hanem határozottan beszélj vele. Ha úgy sem fogja fel, akkor pedig ennyi, te megtetted, amit tudtál, innentől ne engedd be, és igen, bezárt kapuajtó s sziklaszilárd NEM. Most komolyan. Jogod van a nyugalomhoz a saját otthonodban.

2015. okt. 15. 02:25
 38/38 anonim ***** válasza:
*bicska a zsebemben
2015. okt. 15. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!