A szomszéd néni már idegesítő, ahogy idejár hozzánk. Megállítaná bezárt kapuajtó vagy képes lenne a kaput is kinyitni, hogy bejöjjön?
Én attól tartok, hogy télen meg a redőnyömet fogja verni és kapok szívrohamot én meg....de még egy ilyen és tényleg "nem hallom meg", aztán arra fogom, hogy ment a zene.
Nyitott ablak miatt izébb. De most elmeséltem valakinek, lehet visszahallja...:D és lehetek a bunkó mégis...de talán nem jön :D így is tuti kibeszél minket, nem csak nekünk másokat...
Mit kell ezt a kérdést ennyire túlbonyolítani?
Már kétféle megoldást is ajánlottam: kopogni tilos matrica, vagy leönteni egy vödör vízzel a tetőről.
De ha ez nem volt még elég, ajánlok még kettőt.
- Vegyél egy nagy böhöm vízipuskát, és mikor kopogtat az ablakon, szép csendben osonj ki az ajtón, lopakodj mögé, majd üvölts rá, hogy "Fel a kezekkel hétalvó!!!" és lődd rá az összes vizet a vízipuskából. Garantált, hogy többet a házatok közelébe sem jön.
- Tegyél az ágyad alá egy zsák lisztet. Mikor kopogtat az ajtón, lisztezd be az arcod jó fehérre, majd nyisd ki az ablakot és gyenge halk hangon kérdezd meg tőle, hogy szerinte a vámpírok vagy a vérfarkos szexibbek-e. Garantált hatás ez is.
Ezek után indítványozom, hogy közösen pontozzuk le az összes többi válaszadót, mert én a 62%-os adtam eddig a leghasznosabb és egyben leghumorosabb válaszokat is.
62%-os, az tény, hogy a leghumorosabb válaszokat te adtad, de már koránt sem olyan hasznosak, mint gondolod :D
Ettől függetlenül ment a zöld kéz ;)
Nálam kopogott, én engedtem be, hogy már csönd legyen...mivel bejáraton anya miatt nem akar, de azért zajong... anya meg felébredt a beszédjére. Szóval nem hülye :)) Már ő is ideges, már ő is akar zárat nagyon.
de nem is tudom, ha 20 percig nem nyitom ki, addig veri?? meg ha itthon se vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!