Mi késztetheti az embereket kamu kérdések kiírására?
Ez szerintem általános emberi tulajdonság. A passzív véleménynyilvánítás.
Én már írtam egyszer a GYK-nak, hogy be kéne szüntetni a leértékelés intézményrendszerét, mert egyszerűen túl könnyű vele visszaélni és a konstruktív segítség, vitatás helyett a passzív, kérdezőnek sem hasznos véleménynyilvánítást erősíti. Persze lesz.rják, belemagyarázzák, hogy súlyozott rendszer, csak éppen azt felejtik el, hogy ezek nem egy óriási látogatottságnak örvendő oldal, mint pl. a youtube ahol megoszlik a rosszszándékúak, a hülyék, stb aránya.
Itt elég 8-10 ember akik adott témákban rendre ugyanúgy pontoznak le vagy fel és mindenféle súlyozott szankció nélkül szórakozhatnak.
Érdekes, néhány kérdésbe belefutottam, ahol egyből jöttek a kamu huszárok, pedig érdekes felvetéssel foglalkozott a kérdés.
De a lényeget ott látom, amit már más is írt: minek foglalkozol olyannal, ami nem érdekel? Ha így teszel, az téged is minősít - Nem gondolod? (akinek nem inge...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!