Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi késztetheti az embereket...

Mi késztetheti az embereket kamu kérdések kiírására?

Figyelt kérdés
Mi lehet a háttérben illetve mentálisan vajon egészséges-e az ilyen ember?

2015. szept. 29. 15:15
1 2
 11/17 anonim válasza:
Hülyéskedésből, viccből.
2015. szept. 29. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
És jöjjön a következő kérdés: Mi vesz rá valakit, hogy végignyomkodjon mindenkit (mások véleményét) negatívval? Ld. pl itt.
2015. szept. 29. 17:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez szerintem általános emberi tulajdonság. A passzív véleménynyilvánítás.

Én már írtam egyszer a GYK-nak, hogy be kéne szüntetni a leértékelés intézményrendszerét, mert egyszerűen túl könnyű vele visszaélni és a konstruktív segítség, vitatás helyett a passzív, kérdezőnek sem hasznos véleménynyilvánítást erősíti. Persze lesz.rják, belemagyarázzák, hogy súlyozott rendszer, csak éppen azt felejtik el, hogy ezek nem egy óriási látogatottságnak örvendő oldal, mint pl. a youtube ahol megoszlik a rosszszándékúak, a hülyék, stb aránya.

Itt elég 8-10 ember akik adott témákban rendre ugyanúgy pontoznak le vagy fel és mindenféle súlyozott szankció nélkül szórakozhatnak.

2015. szept. 29. 18:16
 14/17 anonim válasza:
Lásd az én válaszom 0% lett most.Próbáltam pozitívan felfogni a kamu kérdéseket :(
2015. szept. 29. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

Érdekes, néhány kérdésbe belefutottam, ahol egyből jöttek a kamu huszárok, pedig érdekes felvetéssel foglalkozott a kérdés.

De a lényeget ott látom, amit már más is írt: minek foglalkozol olyannal, ami nem érdekel? Ha így teszel, az téged is minősít - Nem gondolod? (akinek nem inge...)

2015. szept. 30. 19:51
 16/17 anonim válasza:
en egysuer ezzel kapcsolatban mar kerdest is irtam ki mint most te lerdezo es nem hittem volna de meg azon is trollkodtak. szorakoznak masok velemenyet szapuljak es en ugy vagyok vele az ilyen viselkedes az oviba valo. a kerdesedre a valaszom sz.tem unalom uzeskent kamuznak. van aki a kommentek tobbsegeert. hogy sokan irjanak neki mondjuk privatban stb.
2015. okt. 3. 07:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Unalom, figyelem hiánya, feltűnési viszketegség, szivassuk meg a másikat jelenség, stb. A lepontozók pedig valószínűleg már csak sportból is lepontoznak mindent és mindenkit.
2015. okt. 6. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!