Hülye hobbi a tömegközlekedés?
Ki tart furcsának? Akik veled utaznak honnan tudnák hogy mi célból utazol? Amúgy én is csináltam ilyet, néha érdekes csak úgy a hosszabb úton hazamenni, vagy kipróbálni villamost, buszt, új helyeket.
Számomra az esti, csendes buszozásnak mindig volt fílingje, vagy az esti metrózásnak is mikor nincs rajta tömeg.
Én is nagyon szeretek ilyeneket csinálni, főleg a régebbi járműveket (Ikarus-ok, hármas metró, Tátra villamosok) szeretem. És annyira nem érdekel, hogy erről ki mit gondol :D
23f
Ha Pesten töltök pár napot és épp ráérek, akkor én is szeretek ilyet csinálni :) Feltéve, ha kölcsön tudom kérni valamelyik tesóm bérletét, vagy veszek magamnak egy 24 órás bérletet.
Bár én ezt inkább nappal csinálom, egyrészt akkor sokkal több mindent látok, másrészt mindig megvan az a furcsa félelmem, hogy visszafelé már nem fog indulni járat és ott ragadok :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!