Ha elindulna egy öngyilkossági hullám, az vajon hír
lenne a médiában/elkezdenének foglalkozni a szakemberek a
témával, a segítségen dolgozva?
Figyelt kérdés
A kérdés markáns, de nem véletlen. Sokszor észrevettem ár itt (és a való életben is), hogy aki kitaszított, nem jár szerencsével a lányoknál, azt sokan úgy kezelik, mint valami nem is emberi lényt. Ő lesz a legutolsó mindenki között. A remény pedig, hogy kikerüljön innen-nos, ez gyakran nem létezik. Ha pedig nincs remény, akkor könnyen előfordulhat, hogy valaki a fentebbi módon dönt.
Vajon elérné az ingerküszöböt ez a dolog, lennének emberek, akik igenis foglalkozni kezdenének ezzel a dologgal és megpróbálnának megoldást találni rá?
Minden ember értékes, azt mondják, akkor is ezt vallanák?
Tapasztalatból tudom, hogy az ilyen embereket kikezdik a való életben. Ma már sokaknál az a fokmérő, hogy van-e barátnő és az milyen.
2015. szept. 17. 23:33
12/47 anonim válasza:
Ilyesmi nem lenne, ugyanis nem mindenki olyan ideggyenge, aki nem sikeres a másik nemnél, hogy öngyilkos legyen.
A segítségen nem hiszem, hogy tudnának dolgozni, hiszen pszichológusok, pszichiáterek most is vannak, egyéni kérdés, hogy valaki igénybe veszi-e a segítségüket.
2015. szept. 17. 23:34
13/47 anonim válasza:
ma 23:33 így van! minden hol kapja az ívet hogy de csicska vagy nem tudsz barátnőt szerezni! meg ha azt írod egy csajnak hogy kevés csajod volt vagy nem is volt még akkor vége is az ismerkedésnek! bezzeg amikor volt barátnőm akkor nem győztem lerázzni a nőket hogy bocsi de mást szeretek...
2015. szept. 17. 23:37
14/47 A kérdező kommentje:
Manapság egyre nagyobb gond az elmagányosodás. Vannak szerencsés emberek, akik nem szenvednek ettől és vannak, akik sajnos igen. Úgy gondolom, hogy utóbbi csoportnak is ugyanolyan joga van a boldogságra, mint az előbbinek.
2015. szept. 17. 23:43
15/47 anonim válasza:
jól látod mivel az ember társas lény! de sajnos a mai nők elvárásai nagyon magasak hála az agymosó médiának... mindig csak az izmok meg a borosta, meg a jó kinézet. Aztán panaszkodnak, hogy nem megy a kapcsolat, mert nem törődik veletek. De a sovány, nagyfejű férfi nem kell! Az nem...! Hiába törődő és kedves és vicces.. Aztán itt panaszkodtok. Nem adtok esélyt.. Szégyenteljes amit a mai lányok művelnek. Nők. Nők?! ezek nem is nők!
2015. szept. 17. 23:49
16/47 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék a lehetséges segítségre, mert maximum pszichiátert, vagy pszichológust tudok elképzelni. Vagy önkéntes prostik árengedményt adnának az ilyen srácoknak?
Mert nyilván ettől még nem szeretne beléjük senki, tehát a "túlélőknek" így sem lenne barátnőjük.
2015. szept. 17. 23:50
17/47 A kérdező kommentje:
Nem, valamilyen központilag szervezett, gyakorlatias segítségre gondoltam. Nem prostikra, hanem egy közösségépítő csoportra, módszerre, ami segítene az embereknek, hogy ne csendes magányban és főleg ne magukat snekinek érezve kelljen tengetni az életüket. A baránőről pedig annyit, hogy bizonyos időszakok kellenek is az ember életében, amikor kicsit szingli, de amikor mindez éveken át tart, neadjisten még több ideig, akkor ott már komoly bajokat okoz.
2015. szept. 17. 23:56
18/47 anonim válasza:
ahogy a mamám mondta mindig az erősebb kutya szaporodik! de még én se jöttem rá a megoldásra mit kéne csinálni a meg gazdagodás az meg most felejtős
2015. szept. 17. 23:57
19/47 anonim válasza:
én benne lennék ilyen csoportban facebookon pl valaki csinálhatna egyet
2015. szept. 18. 00:00
20/47 anonim válasza:
Azért azt ne higyjétek már, hogy a lányoknak olyan könnyű... Közöttünk is vannak ilyen "nyomik".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!