Nagyon félek a migrans helyzettől?
A másik meg az, hogy nem is akarnak itt letelepedni. Mennének tovább Németországba meg Svédországba a jobb megélhetésért. Egyébként te már találkoztál igazi muszlimmal?Mert nekem vannak iszlámhívő barátaim, holott én katolikus vagyok Ezt csak Orbán fújja fel, hogy félni kell a migránsoktól, pedig nekünk, magyaroknak is vannak sváb, török, a jászoknak pedig iráni gyökereik.
Bibó István is megmondta, akiről kollégiumot neveztek el, ahol ez az anyaszomorító Orbán is tanult: "Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen, gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól a (...) veszedelmektől, melyek az által válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!