Félek, hogy behoznak valami járványt, amitől meghalunk sokan. Félek, hogy kényszerítenek, hogy tétjek át iszlám vallásra. Félek, hogy terroristak borzalmakat követnek el, és hogy háború lesz ahova behívnak harcolni embereket, pl. A bátyámat is, aki nagyon fontos nekem. Nosztredámusz pápa megjosolta, hogy ki lesz az utolsó pápa, és ő most van!!!!!!! Vége a kereszténységnek???
Szerintem sok mindent meg lehet érteni belőle a világról.
A ciszterci szerzetesek és a muszlimok együttéléséről, azután ahogy együtt mennek - látszólag legyőzve - a láthatatlan ellenségtől...
Ajánlom.
2015. szept. 17. 20:50
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyik választ! Nem szerettem volna rossz indulatu kommenteket írni, sajnálom, nem is annak szántam. És nem troll kodasnak szántam ezt... mért viccelnek ezzel? :( Nagyon érzékeny vagyok, és biztos mindenki hülyének gondol a kérdésem után, de aki továbbra is ír valami bíztatót, annak szívbol koszonom. :-)
2015. szept. 17. 22:27
13/21 anonim válasza:
Ne félj , európaiak megoldják. Harcolnak majd , mint a Bajnokok Európa Ligája focimeccseken. nézz focimeccseket, ha a hírek ennyire hatással vannak rád, vagy egy napig ne nézz tv-t se egyéb médiát:-)
2015. szept. 17. 22:27
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)
2015. szept. 17. 22:28
15/21 anonim válasza:
Kérdező!
Próbálj megnyugodni, való igaz,a probléma komoly, de nem megoldhatatlan és egyesek csak szítják a feszültséget feleslegesen.
Ha ennyire érzékeny vagy, jól mondták itt, kerüld a híradásokat.
Hidd el,nem olyan szörnyű a helyzet, mint sokan állítják.
Nem lesz háború, ne aggódj, ha lesz is valamikor,nem a migránsok miatt fog kirobbanni.
2015. szept. 17. 23:53
16/21 anonim válasza:
Azok közül a dolgok közül, amiket felsorolsz, egyetlenegy sincsen, ami miatt akár a legkevésbé is aggódni kellene. Pláne nekünk itt Magyarországon - rajtunk csak átkelni akarnak ezek a szerencsétlenek, kutya sem akar hozzánk bevándorolni. A legnagyobb kár, amit okozhatnak, az az, hogy sok szemetet dobálnak szét az utak mentén.
2015. szept. 18. 02:32
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :-)
2015. szept. 18. 19:22
18/21 anonim válasza:
Áthaladás közben nem erőszakoskodnak??
Amúgy meg Franciaorzság mellett itt él a legnagyobb zsidó közösség, akik ugye nem tetszenek nekik. Majd robbantanak. Csak ennyi. MAJD. nem most...
2015. szept. 18. 21:24
19/21 anonim válasza:
Teljesen megértem a félelmedet.. de nem hiszem h okod van.. Elég sok migráns tűnt már el :) A keletiből kiirtották őket, igaz h a határnál vannak, ugyan úgy, ahogy a terroristák is..Deh hogyha kis városba vagy és nem ott a határnál nem hiszem h aggódni kéne.. a járványt meg már behozták volna ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!