Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megálmodtam a menekültek/beván...

Megálmodtam a menekültek/bevándorlók és a saját jövőnket?

Figyelt kérdés
Iszonyú rosszat álmodtam!! Álmomban hatalmas háború volt (világ háború) Mindenki (bevándorlók,migránsok is) menekültek és rengeteg halott volt, éreztem a bomladó hús szagát... Csecsemők hulláját vízben...Sötét is volt és mindenki a földet kaparta kézzel és késsel... Én eleve hiszek az álmok jelentésében, és biztos vagyok benne hogy valami hatalmas dolog van készülőben... :(( Nem is tudok visszaaludni annyira sokként ért ez az álom...

2015. szept. 15. 03:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Bazeg ezt vidd el valami brutal death metal együtteshez, egy rakás pénzért megvennék ezt a forgatókönyvet egy kliphez
2015. szept. 15. 03:45
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Különben meg ha normális választ vársz, akkor ezt a kérdést az ezotériában tedd fel
2015. szept. 15. 03:48
 3/18 anonim ***** válasza:
Az agy múlt eseményeiből próbája kikombinálni a jövő képét álom formájában, és ha ez meg is valósul a jövőben akkor szoktuk mondani hogy megálmodtam a jövőt vagy déjá vu érzése van az embernek.
2015. szept. 15. 06:26
 4/18 anonim ***** válasza:

jaj dehogy, életük végén adózni fognak a befogadó országoknak a leszármazottjaik is. nem fognak függetlenségi harcot (háborut vivni) s levállni, s önálló közösséget létrehozzni akárhányan is vannak...

ez csak egy téves fantáziállt álom, semmi köze a valósághoz

2015. szept. 15. 06:59
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha ezt tegnap álmodtad, az nem nagy mutatvány. Csak a jelent álmodtad meg.
2015. szept. 15. 07:28
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer háború lenne, én még az előszele alatt, a kitörés előtt, mielőtt még besoroznának katonának, elhúznék Svájcba a rokonaimhoz, és ott szépen kivárnám a végét.
2015. szept. 15. 08:33
 7/18 anonim ***** válasza:

"Az agy múlt eseményeiből próbája kikombinálni a jövő képét álom formájában,"

Ez áll legközelebb a valósághoz. Nem a jövő képét, hanem csak kusza, értelmetlen, szürreális gondolatok formájában jön elő este, amikor "pihen" az agy, a test.

2015. szept. 15. 12:09
 8/18 anonim válasza:
Sajnos tényleg úgy tűnik,hogy valami készülőben van.Ezek nem véletlenül lepik most el európát.Az is elgondolkodtató,hogy a középiskolákban is már háborúról beszélnek a diákok maguk között.
2015. szept. 15. 15:14
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
tényleg elgondolkodtató, hogy mit beszélnek netről tájékozódó középiskolások, ki tudja, milyen töritudással.
2015. szept. 15. 15:18
 10/18 anonim ***** válasza:

Sajnos előfordulhat, hogy ez lesz a vége...

De egyenlőre még megnyugodhatunk :)

"Hát ha egyszer háború lenne, én még az előszele alatt, a kitörés előtt, mielőtt még besoroznának katonának, elhúznék Svájcba a rokonaimhoz, és ott szépen kivárnám a végét."

Ez igen, micsoda férfi!!! na ezért járunk ott ahol....

2015. szept. 15. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!