Megálmodtam a menekültek/bevándorlók és a saját jövőnket?
Figyelt kérdés
Iszonyú rosszat álmodtam!! Álmomban hatalmas háború volt (világ háború) Mindenki (bevándorlók,migránsok is) menekültek és rengeteg halott volt, éreztem a bomladó hús szagát... Csecsemők hulláját vízben...Sötét is volt és mindenki a földet kaparta kézzel és késsel... Én eleve hiszek az álmok jelentésében, és biztos vagyok benne hogy valami hatalmas dolog van készülőben... :(( Nem is tudok visszaaludni annyira sokként ért ez az álom...2015. szept. 15. 03:30
11/18 anonim válasza:
menj el orvoshoz, felír gyógyszert :)
12/18 anonim válasza:
Nem csodalom h sokkolt,tok jo filmet csinalt az agyad abbol, aki foglalkoztat. Bar a szexualis almok jobbak ilyennel :-D de az se jelenti azt,hogy valaki szexelni fog :-D
13/18 anonim válasza:
Az a durva hogy pontén is világháborút álmodtam meg arabok között...
14/18 anonim válasza:
Nem csoda, és nem meglepetés, ez folyik a a csapbólis, jó, hogy álmodik vele az ember...
15/18 anonim válasza:
ha az arabok közt van világháboru az még belefér.
bár az nem tudom mitől világháboru ha csak az arabok között folyik.
vagy idejönnek s az európai és ázsiai arabok közt folyik majd a világháéború? na azt inkább ne
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
Ebben a videóban benne van,hogy mi is a céljuk.Ez ellen kellene valamit tenni.
18/18 anonim válasza:
Elég szarul öregszik ez a poszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!