Megálmodtam a saját temetésemet?!
Álmomban ott volt a sírkőn a nevem és az évszám.
Barátaim mind ott voltak, volt aki sírt...
Mit jelenthet ez az álom?
15/F
Egyszerű halálfélelemnek mondható, én biztos vagyok benne, hogy nem a saját halálod volt, csupán egy kivetülése a belső halálfélelmednek. Nem kell aggódnod, nagyon sokan álmodnak ilyen és ehhez hasonló álmokat, mégsem teljesül be egyhamar.
14/F
A halál az álomban mindössze változást jelent, a tragikus felhangot mi magunk kapcsoljuk hozzá, hiszen a halál a valóságos életben szinte mindig együtt jár tragikus veszteséggel az élők számára.
Az álom tudattalanunk kódolt üzenete. Talán valamiféle változást sürget álmoddal, amely gondolkodásmódodban jó volna, ha bekövetkezne. Vajon a sír körül álló barátokhoz fűző viszonyod javadra van-e? Lehetséges, hogy új baráti társasság után kellene nézned, amely inkább szolgálná jó értelemben vett érdekeidet?
Hát eddig nemigazán féltem a haláltól...
Most ez megváltozott bennem, talán azért is álmodhattam ilyet. Barátaimat pedig nagyon szeretem, tőlük nem válnék el semmiképpen.
És köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!