Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít, hogy a...

Titeket nem idegesít, hogy a legtöbb anya (tisztelet a kivételnek) azt hiszi, hogy ő .. a spanyol viaszt mert van egy kisbabája vagy kisgyereke?

Figyelt kérdés
Pl a biciklisúton mennek,nemtudnak arrébb menni,vagy egy szűk járdán,vagy felháborodnak ha nem adják át mások a helyét stb.?
2015. szept. 6. 12:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
"Lehet, hogy át kellett volna adni okoska! Majd emlékezz erre a nőre, ha te is cipeled a buszon a "kölyködet"!" - EGYETÉRTEK! Gondolom aki ezen hőbörög, az nem tudja, hogy milyen nehéz dolog kidgyerekekkel menni a városban, tömegközlekedési eszközökön, stb.-n. Engem meg az idegesít fel, amikor egész nap kint rohangálok agyerekekkel a városban az ügyeimet intézve, mert nem tudtam őket senkire se rá bízni, a kicsi fáradtak, éhesek, rosszkedvűek, stb., felszállunk egy tömegközlekedési eszközre, és akkor húsz éves éjszakai pillangó (csak, hogy szépen fogalmazzunk :P) elkezd illemtan órát tartani a két és négy éves gyerekeimnek, hogy így, meg úgy. -.-"""" Nézzétek már magatokba! -.-""""
2015. szept. 6. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

Sün Integré, gyereket tartani és gyereket nevelni két teljesen különböző dolog, hidd el, hogy utóbbi nem olyan egyszerű, gyakran nem is sikerül jól, QOD.:-)

Az teljesen alapvető dolog, hogy átadom a helyem annak, akinek jobban szüksége van rá, mint nekem. Teljesen mindegy, hogy kisgyerekes anya, idős ember, vagy éppen tizenéves, térdig begipszelt lábbal pl. Sajnálatos, ha valaki nem jutott el idáig a törzsfejlődés során.

2015. szept. 6. 12:41
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

De, nagyon idegesít az ilyenfajta szülő, szerencsére szerintem nem ez az átlag, legalábbis remélem. De az, hogy tényleg úgy tesznek, hogy ők aztán mekkora nagy dolgot tettek azzal, hogy csináltak egy gyereket, az nekem is kiveri a biztosítékot. Mert aztán nem az a nagy dolog, hogy d@gni egy jót aztán meg hagyni, hogy a hülyegyerek nőjön, mint a gyom, hanem embert faragni belőle...az már feladat. A boltokban is kiver a víz, hogy a gyerek csak ordítva bír megszólalni, mert a kis ösztönlénynek még nincs annyi agya, hogy felfogja, nem kell üvölteni, ha mellette áll valaki, de a szülőnek ez persze fel sem tűnik, halál nyugodtan válaszol a kölyöknek, az meg megint csak ordítva kérdez, mint egy elmebeteg. Na meg a felső szomszéd kölykei, azok nem semmik. Egész nap ordítva visítanak, rohangálnak a lakásban, és őket kell hallgatni. Szóltunk már az anyukának,normális hangnemben, aki sikeresen ráb@aszta az ajtót a férjemre. Persze, mi legyünk megértőek, soha ne pihenjünk, mert a hülye nő képtelen volt védekezni, és muszáj volt neki három majmot pottyantani. És természetesen szentté is kell avatni, naná. Mert nekik mindent szabad és kész. Az kit érdekel, hogy közben mindenki mást zavarnak. Csak nekik jó legyen, az a lényeg.

Hozzáteszem, ezek kirívó esetek. Azért is fogalmaztam erősen, mert az ILYENEK megérdemlik.

2015. szept. 6. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk ezt egyszer az énektanár mesélte:

Anya és gyereke(kb.3 éves) leül egy buszon egy idős néni mellé. A gyerek egyszer csak elkezdi rugdosni a mellette ülő nénit. A néni először megpróbál arrébb húzódni, majd megkéri az anyukát, hogy mondja már a gyerekének, hogy hagyja abba. Erre az anyuka (felháborodottan)ezt válaszolja:

- Én arra tanítom a gyerekemet, hogy azt csinál amit akar!

Erre a nőtől nem messze álló "rocker" pasas kiveszi a szájából a rágót, és belenyomja a nő hajába.

-Engem is arra tanított az anyám, hogy azt csinálok amit akarok.

Persze ez csak (hál' az égnek) csak egy egészen pici réteg, a többség azért általában megértő. (Legalábbis a mi környékünkön)

2015. szept. 6. 12:47
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, milyen nehéz gyereket nevelni, de aki vállalta, az tegye is meg. És nem olyanokra gondolok, hogy maradjon kussban, mert nyilván sajnos a legtöbb úgy ordít, mintha kínoznák, hanem csak olyan alapvető dolgokat tudjanak, hogy tegye a kezét a szája elé, ha köhög - még nem láttam ilyen gyereket, bár felnőttből sem sokat - , és nézzen arra, amerre megy.
2015. szept. 6. 12:47
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Ebben a helyátadós dologban az nem tetszik, hogy akinél van gyerek, az olyan, mintha felmutatna egy kártyát, hogy neki jár. Nekem az egyik térdem elég rossz, ha sokat állok, bekattan, és egyszerűen nem tudom kinyújtani. Onnantól úgy járok, mint egy béna, félig behajlított lábbal próbálom tartani a tempót, hogy ne sodorjanak el. De nincs "kártyám", gipszem, nem látható, hogy bajom van, csak hogy egy fitt huszonéves vagyok, aki hogy merészel ülni.
2015. szept. 6. 12:53
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Én is át szoktam adni a helyet, de azért az elsőnek is igaza van. Azért az idősekben is lehetne annyi udvariasság, hogy szépen kérnek meg valakit, hogy hadd üljenek le, és nem elkezdenek káromkodva szidni.
2015. szept. 6. 12:55
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
11es. nemcsoda,hogy nemtudod őket senkire bízni. bizti azért mert utálnak téged is meg a kölykeidet is amilyen bunkó vagy :D:D:D
2015. szept. 6. 13:05
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

Engem mint mindenki másnál, az zavar, ha nem tisztelnek más embereket, anyák esetében, ha esetleg erre használják fel a gyerekeiket. Amitől én falra mászok (akárkiről legyen szó) ha valaki nem várja ki a sort, hanem tolakodik mások elé, vagy beáll a tarkómba, elkezd belesóhajtozni a hajamba, elereszt néhány "Jaj Istenem!" megjegyzést, hátha magamtól veszem a lapot, majd megkér, hogy már engedjem előre, mert a 10-12 éves gyerekei halál boldogan hógolyóznak kint a rendelő előtt. És ha erre nemet mondasz, mert esetleg neked is lehet dolgod, akkor erre megjegyzések mennek.

Tanulság: aki szülés előtt bunkó, az szülés után is az marad.

2015. szept. 6. 13:47
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

11-es vagyok.

18-as, ezt melyik pizsamádban álmodtad? :D Azért jönnek velem, mert

- a rokonok tőlünk nagyon messze laknak

- a barátnőim dolgoznak, ezért ő se tud rájuk vigyázni

- az én gyerekeim, én szültem őket, miért más vigyázzon rá, ha egyszer én is megtehetem?

Nem vagyok bunkó, csak halálosan idegesítenek azok az 50 év körüli nők, akik 200-zal tudnak felfutni a buszra, utána meg amikor a leülésről van szó, egycsapásra átváltoznak "beteg" "öregekké" és követelik az ülőhelyet, meg a "két takony úgy is jól tartja magát". Igen, nagyon jól... -.- Mert a gyerekeknek már nem jár semmi, és itt is megy a háborgás, hogy a szerencsétlen anya hogy meri leültetni a gyerekét... -.- Mellesleg én nem használom "kártyának" meg miegyébnek a gyereket, a buszon is leültetem őket, de én ettől még ugyanúgy állok, ne mondják már nekem, hogy "visszaélek" a gyerekkel. -.- + "Kedves" 18-as, nem ártana elolvasni egy helyesírási szótárt, mielőtt valakit oltogatni kezdesz. :P Egy önértékelési problémákkal küzdő 16 éves kis csúnyácska lány vagy, aki mások oltogatásával próbál önbizalomra szert tenni, ugye? "Szegénykém", inkább menj vissza barbizni és nyelvtanozni, nem ártana...

2015. szept. 7. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!