Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel vessek véget ennek?

Mivel vessek véget ennek?

Figyelt kérdés

A nagymamám beszólogat nekem és én oda megyek és mondom ne mondj nekem ilyeneket,erre orrba ver a keze még mindig az orromnál van és én arréb ütöm erre az apám bejön ordibál köpköd és azt mondja az anyám is ezt mind elmondja az iskolában hogy megverek egy öreg nénit.már idegemben nem tudtam mit mondani azt mondtam az apámnak az lenne a legjobb ha te és a nagyi elmennétek erre bejött a fakanállal és megvert.Hogyan vessek ennek véget?Már az öngyilkosság jár a fejemben mert ez minden nap eljátszódik.

Előre is köszönöm a válaszokat és budapesten lakom.

#félelem #gonosz nagymama
2015. szept. 4. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szólj a gyermekvédelmieknek, a pszichológusnak a suliban, akárkinek. Ez nem normális viselkedés egy szülő részéről. De te se verj meg soha senkit. Az erőszak egyáltalán nem célravezető. Agyban kell győzni.
2015. szept. 4. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem ugy vert apam, hogy nem egyszer osszepisiltem magam. Meg sem haragszom ra es nem lett belolem gyerekvero felnott. Kemeny volt fater, de en sem voltam jo gyerek. Nem banthatott volna, de vegul is tuleltem es nem lett belolem frusztralt ember.

Miert olned meg magad? Elmulik egyszer a gyerekkor, akkor majd nem kell mar alkalmazkodnod senkihez. Tanulj rendesen, hogy legyen beloled valaki es akkor majd valtoztasd meg az eleted.

2015. szept. 4. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Te vagy az Butters?
2015. szept. 4. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Úristen egy ket ember kommentjét olvasva kezdem elvesuteni a hitem az emberekbe semmi oka nem volt az oseidnek hogy bantsanak es megtettek ez kegyetlenség!!!!!!!! Nem rosszalkodtal ahogy az elozok irtak egy paron nen szolgaltal ra erre enyhe szadizmus elofordulhat a szuleid es a mamas eseteben de lehet hogy csak siman segfejek.. vagy alakoholistak amugy szegeny csalad vagytok, roma vagy? Jelentsd be MINDENKÉPP valakinek mert ez nem mehet igy tovabb (ja es a keresztenysegben nagy bun az ongyilkossag)
2015. szept. 5. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!