Nem tudom,hogy kinek mi a siker,de én elégedett vagyok az életemmel és nem cserélnék másokkal.
2015. szept. 2. 18:00
2/13 anonim válasza:
23évesen el tudtam helyezkedni jó helyen közalkalmazottként. Ez a mi körünkben nagy dolog, mert a régi osztálytársaim inkább szültek vagy koppasztoba dolgoznak stb.. ezzel elégedett vagyok eltartom magam. Van kapcsolatom , még friss.
2015. szept. 2. 18:01
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagyok sikeres, sose sikerül semmi..
18/F
2015. szept. 2. 18:12
4/13 anonim válasza:
Semennyire. F*s fizetésért dolgozom egy f*s helyen, ahol feljebbjutásra lehetőség nincs.
"Elégedett vagy az életeddel?"
Nem!
2015. szept. 2. 18:12
5/13 anonim válasza:
25 éves vagyok, jó anyagi körülmények között élek, jó állásom van, orvosként dolgozom, beutaztam fél Európát...
És mégis egy totális vesztesnek tartom magam, mert magányos vagyok, sehol sem találok hozzám illő hölgyet, és korábban sem volt szinte semmi sikerem a nőknél.
2015. szept. 2. 18:14
6/13 anonim válasza:
5.-nek.
MILF-et keress!
2015. szept. 2. 18:24
7/13 anonim válasza:
Bocsi, de nekem nem szexpartner kell, hanem hozzám illő társ. De azért köszi a tippet. :-)
2015. szept. 2. 18:33
8/13 anonim válasza:
És egy érett nő nem lehet az?
A párom 43 én 35 vagyok.
2015. szept. 2. 18:37
9/13 anonim válasza:
Bocs részemről ez a felállás nem járható több okból sem, amit nincs kedvem fejtegetni. Ha párt keresek a nő legyen velem kb. egyidős (+/- 1-2 év) vagy fiatalabb.
2015. szept. 2. 18:40
10/13 anonim válasza:
Hm...vajon a többi nővel is olyan kedves vagy, mint velem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!