Mennyiben más a gondolkodása a dolgokról egy sikeres embernek egy átlagoséhoz képest?
kiegészíteném
RENGETEG HITE VAN abban amit előre eltervezett és mindent meg is tesz azért, persze megvan az esély, hogy így sem jön be, de ezért van a próbálkozás, akkor kiötletel valami mást, és azzal próbálkozik, előbb utóbbi sikere lesz
Nem igazán tudom azt, hogy mi a sikeresség, viszont ha az egyszerűség kedvéért az emberi érzelmek felé bivalens logikával közelítünk, szerintem az ember akkor nevezheti magát sikeresnek az életben, ha több időt érzi magát jól a bőrében mint amennyit rosszul. Minél nagyobb arányban billen a mérleg a "jól érzem magam" irányba, annál sikeresebb vagyok.
Ahhoz, hogy ez bekövetkezzen, gondolati szinten szerintem az egyik legfontosabb dolog, hogy minél több pozitiv töltetű gondolata legyen az embernek, a negativ töltetű gondolatokat pedig tudja a saját maga javára fordítani. Ez körülbelül azt jelenti, hogy a félelmekkel szembe kell nézni és az aggodalmakat félre kell tenni. Minél inkább sikerül kiiktatni azokat a gondolatokat amelyek gátolnak az előrehaladásban, annál sikeresebbnek érezheted magad. Ha a pozitiv töltetű gondolatok veszik át a "hatalmat", akkor a többit a szívedre bízhatod, mivel a sikerességhez innentől kezdve az agyadnak minimális köze van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!