Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek miert nem szeret...

Szerintetek miert nem szeret belem egy fiu sem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok se szep,se csunya.Barna szem,barna haj.161cm,65kg(tudom,ez sok).

Kedves,torodo,elegge visszahuzodo,onbizalomhianyos.Tarsasagban nem igazan beszelek,csak ha kerdeznek.

Barataim nincsenek,inkabb ismerosok akikkel beszelgetek.Kicsit fius vagyok.

Utalok minden noiesebb dolgokat(magassarku,koromlakk,szoknya,ruhat is csak akkor veszek fel ha nagyon muszaj).

Nem vagyok az a "mai mell kidobos tinip**a",se penzehes rib**c.

Utalom a nyaklancokat,gyuruket,fulbevalokat.

Nekem nem igazan fontos a kulso,DE ne legyen swagyolopawa mert azoktol egyenesen undorodom.Nem erdekel,hogy van-e kockahasa vagy nincs.

Engem egy dolog erdekel,az,hogy szeressen es huseges legyen.

15/lany

2015. aug. 24. 01:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán az lehet a gond, hogy visszahúzódó és önbizalomhiányos vagy. Annyira azért nem lehetsz gáz, hogy félj tőlük. Bátrabbnak, nyitottabbnak kell lenned. Sokszor a fiúk sem merik meglépni azt a bizonyos első lépést. (van, hogy én sem) És hidd el, hogy van olyan fiú, aki képes beléd szeretni. Csak egy kicsit neked is határozottabbnak kell lenned. De még bőven van idő(d/nk) hogy legyen valaki. Nem kell rágörcsölni.

"Nem vagyok az a "mai mell kidobos tinip**a",se penzehes rib**c. " - Ezt a tulajdonságodat ne add le a párkeresés miatt!

2015. aug. 24. 02:08
 2/7 anonim válasza:
Most erre mit mondjak? :) 14/F
2015. aug. 24. 02:36
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Mert még gyerek vagy.

Ritka ajándék ez az egymásbaszeretősdi.:)

2015. aug. 24. 03:08
 4/7 anonim válasza:

Honnan tudod ,hogy nem szeretett beléd már valaki csak nem merte elmondani és mivel te sem közeledsz senki felé így nem derült ki? Ha tetszik egy fiú nyugodtan kezdeményezhetsz te is és felhívhatod magadra a figyelmet.

Másik dolog hogy 15 évesen kevesen találják meg életük párját , sokaknak egy élet is kevés . Van időd , ilyenen kár agyalni, jönni fog magától. Úgyis észreveszed ha valaki másképp néz rád, vagy ha neked tetszik valaki, akkor pedig tessék jelezni azt neki ha ő nem kezdeményez. Az ne legyen visszatartó erő ,hogy mivan ha nem jövök be neki mert ha nem mész oda sosem derül ki.

2015. aug. 24. 06:50
 5/7 anonim válasza:
Szia ! Az a gond,hogy ilyenkor hogy nem lehet tudni,hogy most valóban egy 15-éves lány kérdezi ezt vagy valaki unatkozott.Tételezzük fel hogy minden amit leírtál igaz... Ha te és én találkoznánk az igazi életben,és vonzónál hozzám és én is hozzád.Akkor a legelső dolog az lenne hogy leszoktassalak a csúnya beszédről ! Más lányokat ne nevez tini pi.ának,sem ri.ancnak...Mert rettenetesen kiábrándító egy "felválallhatatlan" nő ! Aki mellett azon kattog az agyam,hogy mikor mond olyat ami miatt már én szégyellem magamat miatta...A kérdéseket mobilról írtad és lusta voltál érkezett használni...Ez az önző emberekre jellemző...Nem kell téged félteni ! Nagyon is tisztában vagy mindennel ;) Csak most kicsit sajnáltattad magadat :) Egyébként meg egy 15-éves lányal nem lehet szexelni mert kiskorú...Ha meg kapcsolatban van az ember akkor ott előjön a szex... Ha látnék rólad egy fényképet és felsorolnál tíz olyan dolgot ami boldogságot okoz neked az életben.Akkor tudnék jobb tanácsot is adni.De így két dolgot tudok mondani.Első: Maszturbálj Második: Ráérsz a szerelemmel (Minden olyan hozzád hasonló lány akivel beszéltem az megbánta hogy annak a pasinak adta oda a szűzeségét...) Olyan lány akarsz lenni ?...Vagy olyan aki megvárta az igazit ! Te döntesz !
2015. aug. 24. 08:22
 6/7 anonim válasza:
Ja és igen még egy dolog.Szerinted a szüleid mit szólnának ehez ? Egyik este beállítasz egy pasival és azt mondod hogy Ő a párom.Aztán egy hónap múlva azt mondod ma este a páromnál aludnék...Szerinted ez teljesen normális és életszerű dolog ?! 18-éves korodig a szüleid felelnek érted.Bármi történik őket kérdezik meg...Ha mondjuk teherbe esnél akkor is a nőgyógyászhoz is anyuddal kell menned...Sosem értettem hogy a korodbeli lányok miért akarnak hirtelen nagylányok lenni...És ha ma találkoznál egy pasival szerinted ő lenne az akivel a pap előtt kimondod a boldogító igent ?! És hű is lennél hozzá ?! Olyan nincsen hogy elkezd járni egy nő és egy férfi és nincsen köztük szex... Mindegy ,majd egyszer megérted. Én írtam az előző hozászólást is...
2015. aug. 24. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha minden nőies dolgot utálsz, akkor ne csodálkozz, ha a fiúk nem találnak vonzónak. A fiúknak számít a külső, fontos, hogy érezzék a nőiességet benned. Persze vannak fiús lányok, de azért egy picit erőltesd meg magad, mert hidd el, egy szép ruha, egy kis szépítés azonnal odavonzza a tekinteteket. Ha meg már a szemük megakad rajtad, akkor tök mindegy, hogy mennyire vagy visszahúzódó, fog jönni valaki és meg akar majd ismerni.

Nem kell kirívóan szépítgetni magad, találd meg azt, ami még belefér, amivel még jól érzed magad. Apróságok is sokat dobhatnak.

2015. aug. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!