Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy más ember...

Miért van az hogy más ember nem szeret a családomon kívül?

Figyelt kérdés
A családomon kívül senki se szeretett még. Mind barátságban mind szerelemben, az én érzéseimmel senki se foglalkozik. Igaz hogy csendes vagyok de nagyon szeretetre vágyó amit a családomon kívül mástól még nem kaptam meg. Világ életemben mindig nekem kellett másokhoz alkalmazkodnom. Az iskolában is mindig igyekeztem másoknak segíteni de ők nem hálálták meg. Hozzám soha senki nem alkalmazkodna. Mindig igyekeztem másokat nem megbántani, de engem mindig megbántottak. L/22
2014. aug. 9. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos akad olyan akit érdekelsz csak nem veszed észre. Meg túl mimóza vagy, az életben meg inkább farkastörvények uralkodnak.

Az is lehet, hogy te vágysz "túl sokra" és nem veszed észre azt hogy igazából mások is törődnek veled.

2014. aug. 9. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Talán mert nem tisztel senki, mert szeretni is csak azt tudjuk, akit tisztelünk is. Ha ilyen meghunyászkodó, minden áron megfelelni, alkalmazkodni akaró, egy szóra ugró maradsz, akkor bizony nehéz lesz bárkit is találnod. A jóindulat és a kedvesség szép dolog, de önmagában kevés, mint ahogy láthatod is. Állj a sarkadra, a saját érdekeidet is tartsd szem előtt, mert a korban hozzád illő fiúk/férfiak egy önálló nőt/lányt keresnek.

Ha van esetleg még kérdésed, akkor nyugodtan írhatsz privátot is, szívesen segítek, ahol és amiben csak tudok :)

2014. aug. 9. 19:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nekem is át kellene gázolnom más embereken, mert mások is ezt csinálják. Meg az is baj velem hogy bátortalan is vagyok ahhoz hogy megbántsak valakit.De amúgy tényleg nem szeret senki a családomon kívül legalábbis ezt veszem észre.
2014. aug. 9. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy vágynék másoktól való szeretetre is, amihez még arra is hajlandó vagyok hogy eltűrjek másokat. Pedig tudom hogy ez nem helyes. De ha meg utálatos vagyok akkor meg az a kifogás.
2014. aug. 9. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok csendes, de én is ugyanígy jártam. Én mindig segítettem, ha kellett, de rám mindig szartak. Amikor nem volt más akkor jó voltam, de amúgy... Ez van, rossz emberek vesznek körül.
2014. aug. 9. 19:24
 6/8 A kérdező kommentje:
De ha meg segítek akkor meg nagy szemét vagyok.
2014. aug. 9. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Én inkább vagyok egy rohadt szemétláda mások szemében, minthogy kihasználjanak.
2014. aug. 9. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért csak feketén-fehéren látod a dolgokat? Nem csak az alázat és a totális átgázolás létezik, a kettő között kell megtalálni a helyes utat.
2014. aug. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!