Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akit...

Miért van az, hogy akit tudnék szeretni, azzal szemben utolsó senkinek érzem magam, aki meg elvileg engem szeret, azt nem tudom szeretni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Majd ez később változni fog a korral :)
2014. jún. 2. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.
2014. jún. 2. 18:40
 3/5 yuda ***** válasza:

Ha meg van ez a felemásság, akkor ez egyet jelent: -nem hozzád való.

Amikor találkozol az úgymond igazival, akkor az teljesen kölcsönös lesz.

Aki üdvözölt a klubban, az egy sikertelen és keserű ember, akinek fogalma sincs a kapcsolatok működéséről, bár ez rád is igaz.

Feltehetőleg túl éretlen vagy és pihentetni kellene még, amíg testileg/lelkileg felnősz.

2014. jún. 2. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

"Aki üdvözölt a klubban, az egy sikertelen és keserű ember, akinek fogalma sincs a kapcsolatok működéséről, bár ez rád is igaz."

A sikertelen is és a keserű is erős tűlzás. Csak jelenleg pont ilyen problémám van. Mondjuk utolsó senkinek egyre ritkábban érzem magam. Mert kiráy vagyok. :-P

De taníts mester plíííz.

2014. jún. 2. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez nem csak párkapcsolatra vonatkozik. Ráadásul már nem tizenéves vagyok. Úgy érzem elég nagy bajok vannak velem. :(
2014. jún. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!