Miért piszkálnak a szüleim?
Kövér vagyok. Mindig is az voltam és ahogy egyre nagyobb (korban) lettem egyre durvábban kezdtek el szekálni. Most 17 éves vagyok és naponta kapom az "undorító disznó" , " menny a sírba " , " kösd fel magad " és még az ennél cifrább jelzőket . Egyszer hosszadalmas fogyókúra eredményeképpen fogytam 20 kilót , mondtam apukámnak , hogy már ennyit sikerült fogyni... Ő csak annyit mondott : " hát még mindig dagadt disznó vagy úgyhogy még fogyjál "
Ezek után gyengeségből valószínű (15 voltam) nem folytattam a fogyást. Igazából nem csak ezzel hanem gyakorlatilag akármivel amikor csak tudnak belém kötnek. Ha valamit rosszul csinálok akkor is , ha valamit nem találnak ( cigi , távirányító .. Akármi egyből szidnak hogy hova raktam... De közben közöm nincs hozzá ) gyakorlatilag bármiért piszkálnak.
Nem akartam ezt így ide leírni de már kezd sok lenni amióta csak tudok magamról ez megy és sajnos mostanában már nem bírom elviselni és vissza szólok olyan durván mint ők... (Tudom nem szabad a szüleinkkel így beszélni de én ezt már nem fogom eltűrni) 3 hét és 18 éves leszek és már sokszor mondták , hogy majd kiraknak ithonrol...
Szóval a kérdéseim
Miért csináljak ezt?
Van itt olyan aki hasonló helyzetben van?
Mit tanácsoltok?
Félreértés ne essék... Nem nyavalyogni akarok... Csak már ez sok és szeretnék tanácsot kérni.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!