A szüleim folyton avval piszkálnak hogy videójáték függő vagyok, de én nem tartom magam annak (átlagosan 2-3órát játszok egy nap).16/f Más is így van evvel, vagy csak az én szüleim ilyenek?
Minden szülő ilyen javarészt.
Nekik még nem volt annyira alap a számítógép és annak megléte illetve alkalmazása mint a mostani generációnak.
Én anno úgy szereltem le anyám, " örülj, hogy nem sörözni megyek osztálytársakkal titokba..vagy rosszaaab (ördögi mosoly) " Erre elgondolkodot..hmmh ott a pont aztán hagyott.
PErsze ehhez kell olyan közvetlen kapcsolat mert van szülő aki ezt mérhetetlenül pimasz ésszemtelen viselkedésnek venné/veszi.
Minden ember más és más.. és a szülők is emberek :)
Hát az én anyám nem lenne mérges, ha sörözni, bulizni, vagy k*rvázni mennék haverokkal. xD De az enyémek is sajnos idegesek ha játszani látnak...
18/F
A kor nem ok, én is kései gyerek vagyok apukám 74 anyukám 62 lenne.
(25 éves vagyok)
Konzervatívak a számítógépekkel kapcsolatba ennyi. most vagy kibirod és majd érettségi után kockulsz vagy megoldod haveroknál ( laptopot lehet hurcolászni) vagy este... De egyébként első a suli.
Esetleg mond el a szüleidnek neked ez mennyire rosszul esik, mert ha nem is veszi komolyan legalább te megpróbáltad a problémát megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!