Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem dolgozom munkahelyen, mit...

Nem dolgozom munkahelyen, mit mondjak ez embereknek? 40F

Figyelt kérdés
Szinte minden héten összefutok véletlenül valamilyen ismerősömmel, távoli rokonnal és kb. a második kérdés mindig az, hogy mit dolgozom. 1 éve nem járok munkahelyre, mert utáltam a helyet és lett elég pénzem örökölt ingatlanokból .Persze ezt nem tudja senki, mert nem reklámoztam, nehogy kölcsönkérjenek a rokonaim, ismerőseim,még egy új autót sem vettem, mert van egy szinte új autóm. Nem henyélek és nem iszom egész nap, elfoglalom magam vannak projektjeim. Azt mondom mindenkinek, hogy részmunkaidőben heti 2-3 napot dolgozom. Akinek van elég pénze arra irigykednek, feljelentik ezért hazudozok. Egy kistelepülésen élek és az utcabeli öreglányok figyelik ,hogy mikor és mennyi időre megyek el otthonról . Visszahallottam, hogy sokak szerint valójában nem csinálok semmit és azon spekulálnak, hogy miből élhetek. Elköltözni nem akarok. Otthonról dolgozom , programot írok, könyvelek stb. úgysem hiszi el senki, mert nem ez volt a szakterületem. Egyenlőre keresem a lehetőséget, hogy mihez kezdjek később , de addig még le kell zárnom a függőben lévő ügyeket.
2015. aug. 2. 07:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tök 8 mit mondasz. Ha nem napi 12 órás robottal szerzed meg a pénzt, akkor egy semmirekellő állat vagy a szemükben. Kár rájuk időt pazarolni.
2015. aug. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!