Nem dolgozom munkahelyen, mit mondjak ez embereknek? 40F
Hát, legelőször az öreglányokat kellene leállítani, foglalkozzanak a maguk kis életével, főzzenek, mossanak.
Mivel otthon tényleg dolgozol, mondd ezt. Ha megkérdezik, hogy pontosan mit, elég annyit mondanod, hogy "online ügyeket intézek". Ennél bővebben senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz.
1. kérdás elég lesz-e aza pénz életetd végéig..
ha ne, akkor jól be kelelne fektetni, többet csinálni belőle…
egyébként nem hazudnék… otthonról dolgozom, hozzájutottam egyszerre egy nagyobb pénzösszeghez, és abból próbálok többet scinálni, vagy az arra elég, hogy megéljek..
ha kérnek, akkor pedig megmndom, hogy ha adnék, akkor nekem is el kelelne mennem dolgozni, annyi nincs, hogy másnak..akie zt nem érti emg az enm barát..
az öregek… felnőtt ember vagy, viselkedj is úgy.. ne másnak, magadnak élj.. kit érdekel a nyanyák mit pusmognak?
én barátként az őszntétlenséged miatt tuti haragudnék
Nem egyenlőre, Hanem egyelőre.
De a kérdésedre a válasz: semmit ne mondj! Nem tartozol nekik magyarázattal! Ha a pénzed legális, akkor meg maximum sutyoroghatnak, de nem kell velük foglalkozni.
Az öregasszonyoknak, mondj valami orbitális baromságot, pl hogy földönkívüliliekkel tartanak el, cserébe kisérletezhetnek rajtad.
Vagy simán mond az igazat, munkanélküli vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!