Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem dolgozom munkahelyen, mit...

Nem dolgozom munkahelyen, mit mondjak ez embereknek? 40F

Figyelt kérdés
Szinte minden héten összefutok véletlenül valamilyen ismerősömmel, távoli rokonnal és kb. a második kérdés mindig az, hogy mit dolgozom. 1 éve nem járok munkahelyre, mert utáltam a helyet és lett elég pénzem örökölt ingatlanokból .Persze ezt nem tudja senki, mert nem reklámoztam, nehogy kölcsönkérjenek a rokonaim, ismerőseim,még egy új autót sem vettem, mert van egy szinte új autóm. Nem henyélek és nem iszom egész nap, elfoglalom magam vannak projektjeim. Azt mondom mindenkinek, hogy részmunkaidőben heti 2-3 napot dolgozom. Akinek van elég pénze arra irigykednek, feljelentik ezért hazudozok. Egy kistelepülésen élek és az utcabeli öreglányok figyelik ,hogy mikor és mennyi időre megyek el otthonról . Visszahallottam, hogy sokak szerint valójában nem csinálok semmit és azon spekulálnak, hogy miből élhetek. Elköltözni nem akarok. Otthonról dolgozom , programot írok, könyvelek stb. úgysem hiszi el senki, mert nem ez volt a szakterületem. Egyenlőre keresem a lehetőséget, hogy mihez kezdjek később , de addig még le kell zárnom a függőben lévő ügyeket.
2015. aug. 2. 07:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
A költözés az első tennivalóim között lenne, ha egy kukkoló öreglányokkal teli helyen élnék. Ismerem a stílust, a lehető legtávolabb kell kerülni tőlük, minél előbb!
2015. aug. 2. 07:27
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Hát, legelőször az öreglányokat kellene leállítani, foglalkozzanak a maguk kis életével, főzzenek, mossanak.

Mivel otthon tényleg dolgozol, mondd ezt. Ha megkérdezik, hogy pontosan mit, elég annyit mondanod, hogy "online ügyeket intézek". Ennél bővebben senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz.

2015. aug. 2. 07:31
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

1. kérdás elég lesz-e aza pénz életetd végéig..

ha ne, akkor jól be kelelne fektetni, többet csinálni belőle…

egyébként nem hazudnék… otthonról dolgozom, hozzájutottam egyszerre egy nagyobb pénzösszeghez, és abból próbálok többet scinálni, vagy az arra elég, hogy megéljek..

ha kérnek, akkor pedig megmndom, hogy ha adnék, akkor nekem is el kelelne mennem dolgozni, annyi nincs, hogy másnak..akie zt nem érti emg az enm barát..

az öregek… felnőtt ember vagy, viselkedj is úgy.. ne másnak, magadnak élj.. kit érdekel a nyanyák mit pusmognak?

én barátként az őszntétlenséged miatt tuti haragudnék

2015. aug. 2. 07:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyenlőre, Hanem egyelőre.

De a kérdésedre a válasz: semmit ne mondj! Nem tartozol nekik magyarázattal! Ha a pénzed legális, akkor meg maximum sutyoroghatnak, de nem kell velük foglalkozni.

2015. aug. 2. 08:21
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
A költözést emlegetőkhöz is szólnék: ez a legrosszabb lépés! Elüldöznek a saját otthonodból? Legyen már bennetek gerinc, hogy nem menekültök pár károgó banya miatt az ország túlsó végébe!
2015. aug. 2. 08:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozó vagyok --> a szakmádból adódóan találd ki milyen. :D
2015. aug. 2. 08:25
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
A pár károgó banya meg tudja keseríteni az ember életét. Rajtuk nem lehet már változtatni, akár havi szinten is ellenőrzést akaszthatnak a nyakába névtelenül. Ha nem éltél még magányos banyák közelében, nem tudhatod, mennyi gondot tudnak okozni, főleg csapatban. Azon kell változtatni, amin tud. Pl. hogy megválogatja a környezetét.
2015. aug. 2. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Otthonról programozol projektmunkában és kész. Az "öreglányok" úgyse nagyon tudják, mi az, nem fogják firtatni. Legfeljebb megállapítják, hogy nem csinálsz semmit. :)
2015. aug. 2. 09:30
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Az öregasszonyoknak, mondj valami orbitális baromságot, pl hogy földönkívüliliekkel tartanak el, cserébe kisérletezhetnek rajtad.

Vagy simán mond az igazat, munkanélküli vagy

2015. aug. 2. 09:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Költözni nem fogok, mert nem azért építgettem az elmúlt 15 évben a házat, hogy elkótyavetyéljem. Úgy élni, hogy ne firtassák a szomszédok a dolgokat csak egy nagyvárosban, társasházban lehetne és arra nem vágyom . Az online ügyintézést és programtesztelést fogom ezentúl mondogatni ezekről úgysem tud senki semmit.
2015. aug. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!