Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én mi vagyok igazából?

Én mi vagyok igazából?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben szinte mindenki tartozik valamiféle stílusba. Én sosem értettem miért, de nem is ez a lényeg. Szeretem a sötét színeket,nem csak feketét hordok,de a legtöbb ruhadarabom az és szoktam párosítani sötét bordóval szürkével,fehérrel. Szűk farmert hordok, hozzá övet. Amikor kedvem van akkor egyet féloldalasan a lábaimnál lógva(bocsesz nem tudom hogyan tudnám jobban elmagyarázni:() Szeretem a zenekaros pólókat főleg a BVB-sat és a BMTH-eset. Nem sminkelem magam teljesen csak a szememet húzom ki egy alig látható éles fekete vonallal de csak a vízvonalamat. A hajam feketére van festve és vasalva hordom. Az osztálytársaim azt mondták emo meg punk de kétlem h ők értenének hozzá. Egyáltalán nem érzem magam emonak. Nem vagyok szomorú nem akarok öngyilkos lenni, vannak barátaim. Muszáj az embernek egy bizonyos stílushoz tartoznia? Ha igen akkor mi vagyok én? (bocsi tényleg nem értek hozzá xĐ)

2015. aug. 1. 23:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Neked am mi is a bajod? xD
2015. aug. 2. 00:03
 12/18 anonim válasza:

szerintem rocker vagy

fiú vagy lány?

2015. aug. 2. 01:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez fejben dől el, és nem attól leszel rocker, emo stb hogy azt mondják rád, és nem is mert úgy öltözködsz, ez egy életérzés és nem muszály sehova se tartoznod ha nem szeretnél. Amugy stílusod alapjan legközelebb a rocker stílushoz állsz :)
2015. aug. 2. 01:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Divatrocker.
2015. aug. 2. 11:59
 15/18 A kérdező kommentje:

lány vagyok

Kedves utcsó válszoló!

hogy a pics*ba lehetnék divatrocker ha a kérdés az volt h pontosan mi vook?

2015. aug. 2. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Az emok nem akarnak öngyilkosok lenni. Az más. ^^ Szerintem inkább rocker vagy. :)

Egyébként nem muszáj egy stílust követned, ezt magad döntöd el, vagy többeknél a "divat".

Aki a BVB-t szereti, az rossz ember nem lehet... *~*

2015. aug. 4. 03:17
 17/18 A kérdező kommentje:
oké köszi :)
2015. aug. 4. 10:43
 18/18 anonim válasza:
A rock zene nem a bvb-nçl es a bmth-nél kezdodik.. Ahogyan a rockerseg sem. A bmth uj albuma meg..najo sztem erted mire gondolok. A bvb meg sajna mar inkabb divatbanda, ma mar nem jelent nagyon semmit ha azt mondod bvb army vagy.. Mert minden 3.emberke is az mert ismerik az in the endet es a fallen angels-t.
2015. nov. 15. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!