Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, feltelepítettétek a...

Lányok, feltelepítettétek a windows 10-et?

Figyelt kérdés

2015. júl. 31. 07:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem, mivel Linuxot használok.

Aki meg azt hiszi, hogy egy lány nem tud feltelepíteni egy operációs rendszert, az hülye. Manapság szinte minden op.rendszer grafikus alapú és a telepítés annyiból áll, hogy nyomkodod a "Tovább" gombot. Nem találkoztam még olyan emberrel, aki erre ne lett volna képes. Legfeljebb lusta és mást kér meg, hogy telepítse helyette.

2015. aug. 1. 11:07
 22/24 anonim válasza:
Én találkoztam és igazából nem arról van szó hogy "hülyék" lennének, hanem nem merik. De sokan vannak akik tényleg semmit nem értenek hozzá. Pár napja olyan kérdést találtam "ha megveszem ezt(belinkelt egy 7000Ft-s gépházat már telepíthetem rá a Windowst"
2015. aug. 1. 12:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Lányok és a Windows 110... :D nem hittem, hogy valaha megérem, hogy iylet olvassak.. :D
2015. aug. 1. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:
10* és *ilyet bocs..
2015. aug. 1. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!