11/24 Viven kérdései válasza:
Én be tudom kapcsolni :D
Telepítgetni programokat és a rendszert de a gép újra telepítését inkább a bátyámra bízom (ha rosz lesz ő a hibás :D)Amúgy elég sok lány és fiú nem ért a géphez csak a Facebook ozashoz.
12/24 anonim válasza:
#7 Könyörgöm itt csak a winfosról volt szó... És tény, hogy a legtöbb lány ehhez hülye, ez nem azt jelenti, hogy mindenhez azok...
13/24 anonim válasza:
Felesleges a win 10 ha a régi win 7 stabilan működik. Nem vagyok kiváncsi a sok hibára meg driver problémákra.
14/24 anonim válasza:
5# vagyok
Nem csak lányok Apple-t!! Mindenki aki megteheti!!
15/24 anonim válasza:
Nő vagyok és programozóként dolgozok :D
Viszont tényleg vannak nagyon buta lányok a géphez.
16/24 anonim válasza:
17/24 anonim válasza:
Persze, hogy tudjuk, hogy kémkednek utánunk. De most őszintén, az átlagembernek nincs sok titkolni valója
18/24 anonim válasza:
Akkor írd ki a bankszámlád adatai ,köszi..
19/24 anonim válasza:
Ez csak az Insiderekre vonatkozik. Ezekre az adatokra szükségük van. Nem a mikrofonod, webkamerád használja, nem is a bankszámlaszámod sem a képeid. Csak mindig gyűjti az infót ,hogy használod a gépet.
20/24 anonim válasza:
Ubuntu jobb a win10-nél. Amúgy meg kit érdekel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!