Csak engem küldenek el állandóan a boltba?
Figyelt kérdés
semmi kedvem nincs kimozdulni se. de anya elküldött a boltba én meg határozottan elkezdtem vele veszekedni hogy biztos nem fogok elmenni. nincs messze az utca végén balra kell kanyarodni és 3 ház és ott is vagyok bicajjal. de egyszerűen semmi kedvem nincs menni. Csak engem szoktak állandóan a boltba küldeni? ha annyira kell nekik valami menjenek el ők.2015. júl. 30. 14:17
1/13 anonim válasza:
Hát figyelj ha nyári szüneted van és nem dolgozol akkor szerintem ennyit megtehetsz. Ha dolgozol te is rendszeresen akkor megertelek.
2/13 anonim válasza:
Igen, szerintem csak téged.
Bocs, nem bunkón akkartam mondani, csak a kérdésedre válaszoltam.
3/13 anonim válasza:
Örülj, hogy egyelőre csak a boltba küldenek el.
Ha betöltöd a 18 éves kort és elküldenek a p!icsába, akkor fogsz nagyot nézni...
4/13 A kérdező kommentje:
az előbb mondták hogy menjek el felirták mi kell(mert mindig én járok a boltba) de akkor azt mondtam hogy biztos nem fogok elmenni.. mostmeg montam hogy akkor elmegyek de már nem jó hogy mostmár ne menjek.. istenem már.. nem értem őketXd
2015. júl. 30. 14:29
5/13 anonim válasza:
A szüleidet kérdezted már, hogy nékik van-e kedvül elmenni dolgozni, azért, hogy legyen miből elmenni egyáltalán boltba? Vagy ha esetleg a hűtőszekrényig lévő távolságot sikerűl leküzdeni, akkor legyen is benne valami, amikor megéhezel...
7/13 anonim válasza:
Lehet hogy nem szeretnek könyörögni, hogy legalább Ennyit megtegyél te is, és ilyenkor már kicsit lemondóbban állnak a dologhoz..
Ha esetleg elsőre meg tudnád csinálni a dolgot, azzal lehet hogy még örömet is okoznál.
8/13 anonim válasza:
Most ez vagy kamu kérdés, vagy te ritka buta és gonosz vagy, Kérdező...
9/13 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés..
végül senki. anya azt mondta mostmár ne menjek szval így nem senki
2015. júl. 30. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!