Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy ne idegesíts...

Mit tehetnék hogy ne idegesítsem magam ilyeneken?

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira felmérgel meg frusztráltá tesz mikor látom a neten hogy ezek a 12 éves kis netceleb gyerekek játszák az eszüket, hogy ők mekkora élet császárok, mert anyucitól mindent egy füttyre megkapnak. Másnak meg mindent magának kell elő teremtenie az életben a teljes zéróról, mert a szülei nem tudják támogatni, és bármennyire teper hajt az ember, akkor is lehet hogy csak egy szaros kis proliként döglik meg...
2015. júl. 14. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen igy van az élet igazságtalán ezért nem éri meg becsületesnek lenni...
2015. júl. 14. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Az élet nem fair. Néha annyit teperek a semmiért, hogy engem is elfut a pulykaméreg, mikor látom, hogy másoknak meg "csak úgy" megvan az, amiért én hónapokat vagy éveket gürizek, mert ez az igazságtalanság és tehetetlenség kiborító. De senki nem tehet róla, se ők, se én, és csak nekem sz*r, ha idegelem magam, szóval gyorsan túllépek rajta és kész.
2015. júl. 14. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj rajta, mert csak tönkreteszed az egészségedet. Gondolj arra, hogy hányan vannak, akik még utol sem értek Téged! Hányan lennének legalább a Te helyedben!
2015. júl. 14. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha másokat nézel, milyük van, vagy miben különbek nálad, soha az életben nem lesz belőled boldog ember. Még milliárdokkal alattad is lesznek nálad gazdagabbak, szerencsésebbek.

És persze mindig vannak szerencsétlenebbek, szegényebbek is.

Ne ezzel foglalkozz, ne hasonlítgasd magadat senkihez (legfeljebb egy példaképhez, akihez képes lehetsz felnőni belsőleg). Döntsd el, te mit szeretnél, hogyan akarod leélni az életed, kivel és hol, minden más pedig maradhat az alapzaj alatt.

2015. júl. 14. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
milyük van -> mijük, ez nem tudom, hogy sikerült... :D
2015. júl. 14. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:

@14:35

Ha lenne egy szép modern lakásom, minden féle elektronikai kütyüvel egy jó autóm, divatos ruháim, pénzem egy évbe 1-2 szer külföldre kiruccanni, arra hogy néha étterembe menjek, és annyi bevételem hogy ezt az életszínvonalat tartani tudom, akkor már nem az szegné a boldogságom, hogy az Ománi sejknek 5 Ferrarija van meg 3 Rolls-Royce-a, nekem meg csak egy Mercedes-Benz-em... :D

2015. júl. 14. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:

"már nem az szegné a boldogságom, hogy az Ománi sejknek 5 Ferrarija van meg 3 Rolls-Royce-a, nekem meg csak egy Mercedes-Benz-em"

Hiszed most. :D Nyilván az irigy gazdagok sem azzal kezdték, hogy mindjárt farmot akartak saját repülőtérrel.

A lelki békét csak úgy fogod megtalálni, ha nem vagy irigy. Könnyű mondani, de hidd el, a fent említett dolgok legtöbbjikéhez nekem sincs hozzáférésem vagy forrásom. Valószínűleg nem is lesz.

2015. júl. 14. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!