Hogy idegesítsem a leskelődő szomszádot? Családi haz
Integess neki, hogy lassa, hogy eszrevetted.
Vagy kiabalj oda, hogy ''ipi-apacs, Bozsi neni ott van a fuggony mogott!''
Nálam is az vált be, hogy nem vettem róla tudomást. A mellettem lévő szomszéd baromi nagy telke leírhatatlanul elhanyagolt, susnyás ráadásul minden létező vérszívó megterem ott a kullancstól a szúnyogon át a bolháig. Akad persze ott kultúrnövény -jellemzően gyümölcsfák- is, de lényegében ember magasságú gaz a fő csapás irány. Arra nincs affinitása a tulajnak, hogy elővegye a kaszát és egy kicsit visszavágja a gazt, arra viszont van, hogy hátra tett kézzel nyakig beöltözve 40 fokban is utánam hesszeljen, akárhányszor kimegyek a kertembe valamit csinálni. Egy idő után megunja és elmegy.
Ez mellett még lop is, hogy a fene enné meg, bár leginkább nyílt utcára ültetett növényeket.
Magánterületre ahol kutya is van, szerencsére nem megy be, mert azoktól kimondhatatlanul fél.
TE IS LESSED ki és amikor leselkedik vedd elő fegyvered /légpuska is jó/ és célpont a szeme legyen....
Biztos hogy többé nem fog....még látni sem !!
"TE IS LESSED ki és amikor leselkedik vedd elő fegyvered /légpuska is jó/ és célpont a szeme legyen....
Biztos hogy többé nem fog....még látni sem !!"
.....................................................
Ez marhaság! Kihívhatja a rendőröket többel köti be, engem kisebbeké is piszkáltak..
Bizony ha előbb összehívta a kupaktanácsot és akkor buta vagy.
Tanúk nélkül tedd meg és akkor mivel tud bizonyítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!