Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a tapasztalatotok a...

Nektek mi a tapasztalatotok a hétvégenként bulizó emberekkel kapcsolatban? 19F

Figyelt kérdés

2-3 hetente elmegyek én is pénteken valami diszkó szerű helyre, mert szeretem nagyon a zenét, iszunk is és táncolunk haverokkal és ismeretlen lányokkal, néha pedig van, hogy közelebb is kerülök lányokhoz, de ezidáig csak eggyel jöttem össze úgy, hogy buliban ismerkedtünk meg. Nem is lett egy hosszútávú kapcsolat, 1 hónap után vége lett, mert ennyire egy hazug embert én még sosem láttam. Sokszor van, hogy csak simán szóba elegyedek másokkal és rengeteg a tahó, bunkó, falusi helyeken pedig minden 2. ember a bunyót keresi, ha látják rajtad, hogy nem tudod megvédeni magad. (Volt egy ilyen eset, hogy egy falusi bulihelyre elhoztuk haverunkat szórakozni és első alkalommal véresre verték. Igaz, benne van vagy 60 kiló a 180 centijéhez.) Lányok terén pedig rengeteg a flegma, beképzelt, akik sokszor csak azért táncolnak, hogy hátha felkérik őket és elküldhetik a 3,14csába az embert. Én inkább a barátságosabb palikkal szoktam jót szórakozni, akik becsípnek és lehet velük hülyülni, lányokkal nem igazán. Persze volt már olyan, hogy egyetemista lány ismerősömmel és a barátjával mentünk, és a lány tök normális, szóval elvétve, de azért vannak rendesek nők is, a kis 16 évesekhez pedig hozzászólni sem lehet, az a tapasztalatom. Volt olyan eset, hogy 15 éves kislányokkal beszélgettem és azt sem tudtam, hogy engedhették be őket? :D

20+ éves nők könnyebben benne vannak a táncban, a 20 alattiak pedig általában elküldik az embert, az én tapasztalataim szerint.

Ismerkedés szempontjából pedig csak annyit, hogy nincs olyan ismerősöm, akivel máig is tartom a kapcsolatot egy buli után. Persze ilyen leülős Pub szerű helyeken tuti könnyebb.

Nektek mik a tapasztalataitok? :)

2015. júl. 9. 15:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze, persze, lehet ezt értelmes, normális emberekkel is emberi módon. :)
2015. júl. 9. 17:36
 12/12 anonim válasza:
Hát én nem igazán vagyok bulizós,de nyáron most városnapokkal egybekötve gyakrabban és szívesebben megyek el valahova a barátaimmal,de nekem is az a tapasztalatom,hogy nem igazán lehet találni normális/értelmes embert.. 18/L
2015. júl. 9. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!