Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a tapasztalatotok a...

Nektek mi a tapasztalatotok a hétvégenként bulizó emberekkel kapcsolatban? 19F

Figyelt kérdés

2-3 hetente elmegyek én is pénteken valami diszkó szerű helyre, mert szeretem nagyon a zenét, iszunk is és táncolunk haverokkal és ismeretlen lányokkal, néha pedig van, hogy közelebb is kerülök lányokhoz, de ezidáig csak eggyel jöttem össze úgy, hogy buliban ismerkedtünk meg. Nem is lett egy hosszútávú kapcsolat, 1 hónap után vége lett, mert ennyire egy hazug embert én még sosem láttam. Sokszor van, hogy csak simán szóba elegyedek másokkal és rengeteg a tahó, bunkó, falusi helyeken pedig minden 2. ember a bunyót keresi, ha látják rajtad, hogy nem tudod megvédeni magad. (Volt egy ilyen eset, hogy egy falusi bulihelyre elhoztuk haverunkat szórakozni és első alkalommal véresre verték. Igaz, benne van vagy 60 kiló a 180 centijéhez.) Lányok terén pedig rengeteg a flegma, beképzelt, akik sokszor csak azért táncolnak, hogy hátha felkérik őket és elküldhetik a 3,14csába az embert. Én inkább a barátságosabb palikkal szoktam jót szórakozni, akik becsípnek és lehet velük hülyülni, lányokkal nem igazán. Persze volt már olyan, hogy egyetemista lány ismerősömmel és a barátjával mentünk, és a lány tök normális, szóval elvétve, de azért vannak rendesek nők is, a kis 16 évesekhez pedig hozzászólni sem lehet, az a tapasztalatom. Volt olyan eset, hogy 15 éves kislányokkal beszélgettem és azt sem tudtam, hogy engedhették be őket? :D

20+ éves nők könnyebben benne vannak a táncban, a 20 alattiak pedig általában elküldik az embert, az én tapasztalataim szerint.

Ismerkedés szempontjából pedig csak annyit, hogy nincs olyan ismerősöm, akivel máig is tartom a kapcsolatot egy buli után. Persze ilyen leülős Pub szerű helyeken tuti könnyebb.

Nektek mik a tapasztalataitok? :)

2015. júl. 9. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Még soha nem voltam bulizni, pedig 22 éves vagyok. Személy szerint, nincsenek pozitív tapasztalataim a szórakozni járókkal, de ez nem jelent semmit...
2015. júl. 9. 15:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem is elenyésző a pozitív tapasztalat, nyugi. Én a zenét szeretem nagyon, meg azért 2-3 hetente iszok így egy kicsit.
2015. júl. 9. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
nem azért járok bulizni, hogy hosszútávú barátságokat és őszinte szerelmet keressek és a fiatalok 90 %-a sztem így van ezzel
2015. júl. 9. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem sok jó tapasztalat. A legtöbb, mikor előkerül másnap délután hadd ne mondjam milyen állapotban, valahogy nem tudom emberszámba venni őket...
2015. júl. 9. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:

én 17 évesen úgy fél évig jártam bulizni elég sokat(akár heti többször)

aztán egy este után megelégeltem. azóta 1x voltam a szalagtűző után.

a bulikon általában pia nélkül nem éreztem jól magam, idegesített a sok tard ember, mindenki taposott,a zene úgy fel volt mixelve hogy képtelenség volt rá táncolni stb.az árak meg valami botrányosak.

párszor kavartam srácokkal de szerintem ez nem az a hely ahol életed párját találod meg.

most hogy több mint 2 éve nem voltam semmilyen buliban ugyanolyan jól érzem magam, nem hiányzik.

a bulis barátaim szépen elkoptak, már nem voltam érdekes úgy, hogy nem megyek velük hanem csak egy fagyira vagy mozira ülnék be.. ők a mai napig járnak.egészségükre, de rájöttem, hogy ez nem nekem való.

majd lehet a későbbiekben más lesz,

konkrét bajom az, hogy a 14. szülinapot is ott ünnepelték a lányok, mellette meg leánybúcsút? na azért ez nem egy korosztály, értitek.21-es helyre is bejutottam 16 évesen a barátnőimmel. nincsen egyátalán ellenőrizve, volt hogy megmutattam a személyim, látta a biztonságiőr hogy nem vagyok annyi de mondta hogy rendben menjünk be?

2015. júl. 9. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Biztos rengeteg pénzük van,és ösztön lények,és valami csoda folytán ettől érzik jól magukat...
2015. júl. 9. 15:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Túl sok az idióta, akiknek egyetlen szórakozás a piálás, és temérdek összegeket dobnak ki az ablakon csak alkoholra.
2015. júl. 9. 16:00
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem amúgy, nem sok igazán pénzes emberrel találkoztam még bulikban, ritka az olyan, akiktől megtudtam, hogy mennyi pénzt költenek, általában 2-3 ezer forint szokott lenni, nem több. Én is holnap 1500-at viszek csak és nem akarok berúgni, kicsit iszok, aztán beszélgetni akarok az egyik haverommal, akivel rég találkoztam, na, meg, ha úgy tartja kedvünk akkor táncolunk.

És igen, ez nyilvánvaló, hogy nem az értelmiség jár ilyen helyekre, az én társasági körömből én vagyok az egyetlen, aki főiskolára fog járni, a többieknek mindnek szakmunkás végzettség vagy 8 általánosa van, vagy érettségi. A főiskolai társaságban bízom, hátha találok értelmes és normális embereket, mert én faluról kerültem be városba, így a falusi társaságtól szakadtam el, de más nincs sajnos.

2015. júl. 9. 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

Az, hogy helyes amit csinálnak, addig tegyék ezt amíg fiatalok!!! Két kezemen nem tudom megszámolni hány 30 fölötti ismerősöm mesélte, hogy bár többet ment volna bulizni, szórakozni. Nyitott, barátságos fiatalok.

Ráadásul azok a tapasztalataim, hogy a legtöbb jó tanulni. ;) Az én köreimben az egyetemisták a legbulizósabbak. Ráadásul a nagyrészük nem lesz részeg, annak ellenére, hogy iszik.

Én sem szoktam részeg lenni és "csak" havonta 1-szer járok.

L20

2015. júl. 9. 17:00
 10/12 anonim ***** válasza:

*jó tanuló.

L20

2015. júl. 9. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!