Hogyan lehet megszokni a külföldön való életet és dolgozást? Nektek mi volt a tapasztalatotok?
Amennyiben tudod a nyelvet, értelmesebb, érdeklödö ember vagy és képes vagy elfogadni, hogy nem mindenki olyan, mint a magyarok, akkor igen.
De aki nem tud megszólalni sem, vagy csak éppen hogy, mindenkitöl a magyar viselkedést várja el, illetve olyan buta, hogy nem lehet vele semmiröl sem beszélgetni, annak igen nehéz.
ha a nyelvtudás adott és rendelkezel egy kifejlődött érdeklődési körrel,pl sport edzés,akkor ugyanúgy folytatod az életed ahol abbahagytad,csak egy új helyen,mint egy sima költözésnél.
nyelvtudás nélkül bele se vágj,értelmetlen.
Még csak 2 hete élek külföldön, de máris szereztem ismerősöket, mindig van kivel hová menni, kollégák is jó fejek, lakótársakkal is kijövök (szobát bérlek közös albérletben), couchsurfingen is találtam szabadidőpartnereket, úgyhogy attól nem félek, hogy unatkozni fogok :)
Mondjuk a nyelvet tökéletesen beszélem, és alapjáraton is egy nyitott, pozitív ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!