Mit tegyek ha nem vagyok az a szolgalelkű fehérnép típus?
Figyelt kérdés
Én sosem leszek az a nő,aki kinyalja a férfiak seggét,nem akarok lefeküdni senkivel érdekből meg nem nyallerkodok minden b.z-inak akinek esetleg tetszek pl munkahelyen. Hányingerem van attól,hogy az emberek felfele benyalnak a segg-lyukba lefele pedig taposnak. Rosszul vagyok attól,hogy a munkatársaim hízelegnek a főnököknek pl. Nem tudok alázatos lenni olyan emberekkel,akik hülyébbek nálam. Egy gyorsétteremről van szó,tovább szeretnék tanulni csak félbeszakadt családi okok miatt és ide kerültem. Ne higgyétek hogy beképzelt vagyok,de tényleg nagyon egyszerűek az itt lévő emberek. Nem látják át a dolgokat én meg igen és a hányás kerülget ettől. Ha ez az élet komolyan akkor nem sok kedvem van hozzá. Ennyi rosszindulatú érdek embert..Szabad akarok lenni és nem akarom,hogy szórakoztasson bárki hülyeségekkel. Én szeretek dolgozni,de a rosszindulatot,igazságtalanságot gyűlölöm ja és a megalázást,a nyalizásokról nem is beszélve. Velem lenne a probléma? 19/L2015. júl. 7. 01:53
1/9 anonim válasza:
te tökéletes vagy *o* ne nyalizz senkinek! 20/f
2/9 anonim válasza:
Én is dolgoztam ilyen színvonalú munkahelyen és tényleg szörnyűek, mondjuk hogy máshogy lehet ezt csinálni hosszútávon? Egyébként nekem nem probléma elvonatkoztatni, kiemelni magam ilyen közegből. Valahogyan mindig az a figura leszek, akivel nem tudnak mit kezdeni, tehát semleges élményeket szerzek.
3/9 anonim válasza:
Nincs veled probléma szerintem.Tényleg velük van a probléma.
4/9 opened paradise válasza:
Mindenhol fogsz ilyen emberekkel találkozni,nem kell velük törődni.
5/9 anonim válasza:
Igen sajnos ez mindenhol előfordul, még "elitebb" munkahelyeken is... mindenesetre próbálj meg mihamarabb továbbtanulni, hogy olyan munkát végezhess és olyan környezetben, ami jobban illik hozzád... ne add fel és ne törődj bele, hogy "ennyi".
6/9 anonim válasza:
Akkor te a ritka kivételek egyike vagy, legyél rá büszke, sokkal több ilyen nő kellene ebbe a társadalomba!
7/9 anonim válasza:
A való életben is ekkora nagy szájhős vagy ezekkel az emberekkel, aki megmondja a tutit, vagy csak itt tudsz puffogni ilyen vakmerőn? És azt is nagyon alpári, proli stílusban teszed...
8/9 A kérdező kommentje:
Hát én sajnos a való életbe is szájhős vagyok nem nyalizok senkinek,mint fentebb is írtam. Csak vannak olyan embertípusok,akikre kár fecsérelni az időmet,mert nem érti meg a szép szót. Köszönöm a válaszokat egyébként! :)
2015. júl. 9. 16:15
9/9 anonim válasza:
Azért van ám átmenet a szolgalelkűség meg a trágár, agresszív, "ki ha én nem" típusú fellépés között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!