A városodba mik a leggyakoribb embertani típusok a képek alapján?
Azt is írjátok le, hogy melyik városba laktok. Engem ez ezért érdekel, mert nekem ritkán van alkalmam más városokba utazni.
Itt vannak képek különböző embertípusokról:
én nem a kérdező vagyok de ez engem is érdekel és az 1-es vagyok azt is írjátok már oda hogy szerintetek ti melyikbe tartoztok mert engem érdekel :))
amúgy én az észak-pontusziba
3. vagyok
A legközelebb a pontuszihoz állok, de egy kicsit kerekebb a fejem, talán az állkapcsom is szélesebb egy tipikus pontusziénál.
köszi :))
milyen érdekes egyébként ahogy megfigyeljük egyébként hogy nincs tipikus magyar kinézetü ember mint pl a németeknél angoloknál stb legalábbis én nem tudnám eldönteni ha beraknának magyarokat külföldiek közé hogy melyik magyar és melyik nem :)
7-es válaszoló! Igazad van. Országonként változnak az emberek, de átfedés is lehet, ami miatt sok embert nem lehet megkülönbözteti.
Embertípusok arányát illetően tényleg vannak különbségek, például az olaszoknál sok a gracilis mediterrán, a svédeknél a dalo-fáli, a románoknál a pontuszi és az albánoknál a dinári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!