Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A városodba mik a leggyakoribb...

A városodba mik a leggyakoribb embertani típusok a képek alapján?

Figyelt kérdés

Azt is írjátok le, hogy melyik városba laktok. Engem ez ezért érdekel, mert nekem ritkán van alkalmam más városokba utazni.

Itt vannak képek különböző embertípusokról:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

#város #gyakoriság #rassz #embertani típus
2015. jún. 28. 15:01
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Nálunk a dínári és a balti a leggyakoribb. De a turániból is van nálunk szép számmal. (Tudom ez nem volt ott a felsorolásban.)
2015. aug. 7. 11:08
 22/25 anonim válasza:
Bocs a lakhelyet kihagytam: Földesi vagyok (Igaz, nem város, hanem egy népesebb falu Hajdú-Biharban.) Én pedig dínári vagyok egy kis turáni beütéssel.
2015. aug. 7. 11:12
 23/25 anonim ***** válasza:

Húú de jó ez a kérdés! :D

Én ezekről a típusokról kb semmit nem tudtam eddig. Most végignéztem a kérdező által linkelt típusokat és szerintem egyedül a graciális mediterránra hajaz az arcom, a többi nagyon messze van tőlem. A szem, hajszín is egyezik viszont hulla fehér bőröm van és még barna szeplőim is vannak. Jóval magasabb vagyok ettől a típustól a 171 cm-mel és a csípőm sem széles. 52 kg vagyok és nehezen hízó.

Lehet esetleg valami átfedés más típussal? De akkor az arcom miért csak ehhez a típushoz hasonlít?

Egyébként apának volt szinte velem megegyező arca, csak kicsit jobban mandulásabb szeme volt. Mindent tőle örököltem az orromon és a fehér bőrömön kívül. Ő meg az ő apjától örökölte, viszont a generációk alatt sokat finomodtak a vonások, mert a nagyapámnak jóval határozottabb arccsontja volt,mint apának kissé szögletes arcformával és viszonylag kicsi mandulavágású szemmel, viszont látszott ettől függetlenül, hogy fehér, tehát nem ázsiai.

Nem tudok róla, hogy lenne nem magyar felmenőm vagy ilyesmi.

Teljesen ráizgultam a témára :D Remélem elég érthetően sikerült elmagyarázni amit akartam :D Valaki tud magyarázatot?

2015. aug. 9. 11:34
 24/25 A kérdező kommentje:
23-as válaszoló! Bocsánat, hogy későn válaszolok, de lehet, hogy atlanti vagy pontuszi vagy.
2015. aug. 12. 12:16
 25/25 Lipton18 válasza:

Hmm...Nyíregyházán szerintem is a pontuszi és észak-pontuszi gyakori:)

Én pedig szerintem gracilis mediterrán vagyok:D

2015. okt. 2. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!