Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a Rubint-Schóbert párost?

Figyelt kérdés
Valamint Budapesten laknak?

2015. júl. 6. 09:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
(y)😌
2015. júl. 12. 21:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Norbit tényleg érdeklik mások... Nem kis nyomott hagyott benne az, hogy ő milyen volt, mik érték emiatt stb. És a saját bőrén tapasztalta, hogy ez így nem jó. Régóta ismerem, mindig is ilyen kis lelkes volt, és beszélni is mindig így beszélt.
2015. szept. 17. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem úgy nincs bajom velük, nem irigylem őket mert vitték valamire, csoda ha valaki sikeres ebben az országban. Ha sokakat arra ösztönöznek, hogy mozogjanak és egészségesebben éljenek, akkor azt mondom érdemes volt annyi energiát fektetniük a termékeikbe, edzéseikbe.

Ugyanis Magyarországon ahogy hallom, probléma az egészségtelen életmód és az elhízás.

Viszont hogy valami negatívumot is említsek, nekem a Norbi nem szimpatikus kettőjük közül. Ahányszor én hallottam megszólalni, virított róla a beképzeltség,

szerintem elszállt vele a ló. A hírnévvel nem kellene hogy együtt járjon az önteltség. Ismerőseim is mondták, hogy valahol edzést tartott (Margitszigeten azt hiszem), utána valamit kérdezni akartak tőle, segítséget kérni, és elég lekezelő volt velük és bunkó.

Viszont a felesége, nekem jóval szimpatikusabb, őt is hallottam beszélni, aranyos. Igaz nem egy nagy észlény, kicsit talán buta, de legalább aranyos, segítőkész. Volt olyan elmentünk aerobikra amit ő tartott, edzés után oda mentünk hozzá nagyon kedves volt, válaszolt a kérdéseinkre, senkivel nem volt bunkó hanem közvetlen.

Azzal persze tisztában vagyok, hogy ha be is tartok mindent amit a Réka javasol, nem fogok úgy kinézni mint ő. :) De nekem nem is ez a célom, ennyire nem akarok izmos lenni mint ő, az övé nekem túlzás. De ha így érzi jól magát, és tetszik a férjének....Hajrá!

Ja, és az sem szimpi Norbiban, hogy számára csak két véglet létezik, a kövérek (kórosan elhízottak) és a felesége. Szerintem nála nincs olyan hogy átmenet. Ha tehetné szerintem mindenkit olyanná formálna mint a felesége.

És hallottam facebook-on gyakran posztol ki képeket kövér emberekről és cikizi őket nyilvánosan, holott nem gúnyolnia kéne őket hanem segíteni, vannak akik betegség miatt híztak el, de akik nem amiatt azoknak is segítenie kellene nem pedig bántani. (Hisz ő is volt kövér, akinek igazán meg kellene ezt érteni, az ő!)

2016. jan. 14. 13:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a hasznos valaszod! Jo hetveget!:)
2016. jan. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!