Mit csináltatok hét évvel ezelőtt ezen a napon, illetve a környékén?
Figyelt kérdés
2008.07.03-06. között nagyjából.2015. júl. 4. 10:54
1/12 anonim válasza:
Azt se tudom tavaly mit csináltam ilyenkor :D
2/12 anonim válasza:
Otthon ültem és azon gondolkoztam mit fogok 7 év múlva csinálni:)
3/12 anonim válasza:
Valószínűleg a gép előtt ültem és játszottam. Délután meg vittem a kutyát sétálni.
5/12 anonim válasza:
Ültem a szobámban a gép előtt és éltem a semmirevaló sz*r életemet mint most, annyi különbséggel, hogy akkor még nem jöttem rá, hogy teljesen el lesz így cseszve az életem, hogy folyamatosan a gép előtt ülök. Mostanra rájöttem, de már késő, a gép olyanná alakított hogy élőben egy nagy nulla lettem, kommunikálni se nagyon tudok.
6/12 anonim válasza:
5: Akkor ideje lenne mmorpg-kkel játszani, nem?
8/12 anonim válasza:
Néztem a foci EB-t. És mivel nem sokkal azelőtt jöttem rá hogyan is kell a jobb kezemmel tenni egy szívességet magamnak, "élveztem" a nyarat :D Alig bírtam ki, mikor otthon voltak szüleim, egy kínzás volt :D meg még ízesített/alkoholmentes sört ittam a meccshez. Te jó ég, de kicsik voltunk 7 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!